Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Le Mans-ban is támad a Ferrari?



Rohamosan közeleg az idei Le Mans-i 24 órás futam rajtja és ezzel párhuzamosan egyre inkább erősödnek a spekulációk, amelyek szerint nem véletlen az, hogy a szervezők épp Fernando Alonsót kérték fel arra, hogy adja meg a rajtjelet a mezőnynek szombat délután a La Sarthe-versenypályán. Ha minden igaz, aznap azt is bejelentik, hogy a Ferrari visszatér a hosszú távú versenyzés csúcskategóriájának számító LMP1-es géposztályba.

Tovább
0

Alonso továbbra is ostorozza a Ferrarit



Noha a Mercedes dominanciája és belháborúja miatt mostanában talán egy leheletnyivel kevesebb figyelem jut Fernando Alonsóra, a spanyol körül izzik a levegő. A kétszeres vb-elsőnek a jelek szerint végképp kezd elege lenni a Ferrariból: amikor csak teheti, ostorozza a maranellóiakat és keményen odaszólt a vörösöknek a múlt hétvégi Monacói Nagydíj után is.

Tovább
0

Eladó Schumi Ferrarijának kipufogógáza



Igazi csemegére csaphatnak le Michael Schumacher rajongói az egyik népszerű aukciós portálon, ahol a tavaly decemberi fejsérülése óta még mindig kómában lévő hétszeres világbajnok 1998-as Ferrarijának, az F300-asnak dobozolt kipufogógázához lehet hozzájutni.

Tovább
0

Räikkönent nem hatotta meg a kínai szponzor



Lehet, hogy a szín feketéről - újra - pirosra változott, Kimi Räikkönen azonban továbbra is a régi: a 2007-es világbajnok finn szívből gyűlöli a reklámmunkát, kiváltképp akkor, ha kamera előtt kell szerepelnie…

Tovább
0

Egyszerűbb, hatékonyabb csapatot akar a Ferrari elnöke



Nem éri be a csapatfőnök-váltással a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo: miután Stefano Domenicali helyét a Kínai Nagydíj előtt Marco Mattiacci foglalta el, a maranellói egylet mindennapi életébe nagyobb vehemenciával belefolyó elnök a színfalak mögött további változásokat kíván véghezvinni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek