Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen besokallt a közúti csúcs-Ferrarival - videó



Kimi Räikkönen pénteken és szombaton az F14T típusjelű Ferrarit nyúzza majd a bahreini Forma-1-es tesztelésen, néhány napja viszont a vörösök központjában járt, ahol a gyártó közúti csúcsrakétáját, a LaFerrarit is kipróbálta. Sőt, a finn forró pillanatokat is átélt a másfél millió dollárt érő járgány volánja mögött…

Tovább
0

Nincs erősebb márka a Ferrarinál



2008 óta semmit nem nyert a Forma-1-ben a Ferrari, de a jelek szerint a maranellói gyártó nem sínyli meg a hosszas vb-ínséget: egy friss tanulmány szerint a közúti sportkocsijairól és versenycsapatáról híres olasz vállalaté a legerősebb márkanév a világon.

Tovább
0

Gőzerővel építi új F1-es bázisát a Ferrari



Nem csak közúti Ferrarik dünnyögése hallható mostanában a vörös márka főhadiszállása közelében, az olaszországi Maranellóban, hanem munkagépeké is: a Forma-1-es alakulat új bázisa javában épül, s előreláthatólag a terveknek megfelelően nyárra el is készül.

Tovább
0

McLaren-Ferrari csata a téli olimpián



Nem kell Melbourne-ig várni az idei első McLaren-Ferrari összecsapásra, ugyanis a két Forma-1-es különítmény már Szocsiban, a hétvégén kezdődő téli olimpián is megmérkőzik egymással.

Tovább
0

Räikkönen pénzt csinál



Kimi Räikkönen ezúttal semmit nem bíz a véletlenre: a Lotusszal ellentétben a Ferrarinál biztosan nem kell majd a nyilvánosság előtt háborúznia a járandóságáért, ugyanakkor a finn mostantól nagyobb hangsúlyt helyez a pluszbevételekre is. Ebben új segítője is lesz az ex-versenyző, menedzser Mark Blundell személyében.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek