Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

FIA-dicséret a Hungaroring sportbíróinak



Sportszakmai tekintetben idén is jelesre vizsgázott a Hungaroring, az FIA magas rangú képviselői elégedetten távoztak a Magyar Nagydíj után. Nagy hírverést nem kapott, de itt voltak az oroszok is, akik tanulni jöttek hozzánk, készülve a jövőre debütáló versenyükre.

Tovább
0

Forma-1-es autókkal forgatott a Top Gear - videó



Bár a nagy-britanniai Milton Keynes városának neve jól ismert a Forma-1 rajongók körében, köszönhetően az ott székelő bajnokcsapatnak, a Red Bull Racingnek, mégsem megszokott, hogy egy csendes vasárnap reggelen F1-es autók zajára ébred a környék. Márpedig múlt vasárnap ez történt…

Tovább
0

Még a bírák is sajnálták Grosjean büntetését?



Romain Grosjean előzése a Mansell-kanyarban Felipe Massa ellen nemcsak a Magyar Nagydíj, de az évad eddigi részének egyik legszebb pillanata volt. Ugyan a franciát áthajtásos büntetéssel sújtották a remek manőverért, a felügyelő testület egyik tagja célzott rá: nehéz szívvel szankcionálták az esetet.

Tovább
1

Így pakol és távozik hazánkból az F1 - fotók



Emlékezetes versenyen diadalmaskodott Lewis Hamilton és a Mercedes a Hungaroringen, ahol a kockás zászló meglengetése egyben a nagy nyári szünet kitörését is jelentette.

Tovább
0

Petrov célpontja a Williams?



Érdekes pilótapiaci pletykát csípett el a Hungaroring paddockjában az F+1 Blog: azt már eddig is tudtuk, hogy a Forma-1-ből kiszorult Vitalij Petrov nem tett le a visszatérésről, s immáron az is kiderült, hogy melyik csapatnál képzeli el a 2014-es szereplést.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek