Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massát kérdeztük: milyen az élet az F1 után?



F1 Forma-1 Felipe Massa Formula-E Williams Venturi Racing Charles Leclerc
Felipe Massa a tavalyi évad végén tényleg visszavonult: 2016 végén egyszer már bejelentette távozását az F1-ből, de a helyzet úgy hozta, hogy csak az előző idény végén intett ténylegesen búcsút a királykategóriának. Az F+1 Blog a szabad lét első néhány hónapjának tapasztalatairól kérdezte a tizenegyszeres futamgyőztes brazilt.

Tovább
0

Massa: DTM vagy Formula-E az F1 után?



F1 Forma-1 Formula-E DTM Felipe Massa Felipe Nasr Force India
Közeleg a szezon vége, ezzel párhuzamosan pedig szűkül azoknak a versenyszériáknak a köre is, ahol Felipe Massa felbukkanhat Forma-1-es pályafutásának lezárása után. A brazil tartja magát korábbi álláspontjához: nem kapkod, csak szimplán érdeklődik, puhatolózik.

Tovább
0

Kubica megcélozza a Formula-E-t?



F1 Forma-1 Robert Kubica Formula-E
Erősödnek a spekulációk, amelyek szerint a Forma-1-es karrierjétől egy ralibaleset miatt búcsúzó Robert Kubica újra formaautóval szeretne versenyezni. Ha minden igaz, a lengyel pilóta az ex-F1-esek jelenlegi legfőbb gyűjtőhelyén, a Formula-E-ben szeretné kipróbálni magát.

Tovább
0

360 fokos kamerát a Forma-1-es autókra is!




A 360 fokos fedélzeti kamerák használata nem újdonság a motorsport világában, élesben, a futamokon viszont ritkán látni ilyesmit. A Formula-E a pekingi évadnyitón újított és Stephane Sarrazin autóján bevetették az eszközt…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek