Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Van der Garde lezárta a Forma-1-es történetet 




Giedo van der Garde betoppant a Forma-1-es paddockba: a holland versenyző a Belga Nagydíj pénteki napján első ízben járt régi munkahelyén azóta, hogy Melbourne-ben kis híján börtönbe juttatta a Sauber csapatfőnöknőjét, Monisha Kaltenbornt. Mint az F+1 Blognak elárulta: a svájci különítményhez nem köszönt be, mert nincsenek beszélőviszonyban…

Tovább
0

Tartott a börtöntől a Sauber csapatfőnöknője




Először beszélt a melbourne-i évadnyitó legnagyobb botrányának hátteréről annak főszereplője, a Sauber csapatfőnöknője, Monisha Kaltenborn, aki elismerte: tényleg valós esély volt arra, hogy sittre vágják a pilótaszerződések körüli pókerjátszma miatt.

Tovább
1

Össztűz alatt a Sauber csapatfőnöknője



Monisha Kaltenborn, a Sauber csapatfőnöknője nem érzi veszélyben a saját pozícióját annak ellenére sem, hogy a Giedo van der Garde ügy a végletekig elfajult. Egyes bírálók szerint az indiai-osztrák hölgy - akinél magasabb tisztséget nőként jelenleg senki nem tölt be a motorsportok világában - mostani tevékenysége rossz fényt vet a nők motorsportbeli szerepvállalására: a szakvezető kollégák egyelőre nem törtek pálcát felette, igaz, nem is álltak ki mellette.

Tovább
0

Sorbanállás a feltámasztott F1-es csapat volánjáért



Minden jel arra utal, hogy sikeres lesz Stephen Fitzpatrick brit energiamágnás kísérlete a Marussia/Manor feltámasztására és a kiszivárgott információk szerint a sebtében összehúzott együttesnél a pilótajelöltek egymásnak adják a kilincset. Egy volán már elkelt és napokon belül ki kell derülnie, hogy ki lesz Will Stevens csapattársa.

Tovább
0

Nincs változás a Forma-1-es mezőnyben - egyelőre…



Noha számos forrás azt jósolta, hogy már a Német Nagydíj előtt megtörténik a szezon első évközi pilótacseréje, a kritikus helyzetben lévő versenyzőknek egyelőre sikerült megúszni a kirúgást. A háttérben ennek ellenére számos változás történt, és sokan vannak, akik nem voltak elég szerencsések ahhoz, hogy megtartsák az állásukat…

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek