Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ki mondta, hogy a Lada nem vérbeli F1-es versenygép?




Ki mondta, hogy a Lada nem vérbeli Forma-1-es versenygép? Az orosz csoda volánja mögött bizonyító pilóták elitalakulata újabb taggal gyarapodott: most Danyiil Kvjat mutatta meg, hogy mit tud egy lepusztult 2107 volánja mögött.

Tovább
0

Exkluzív: Button Ladával döngetne Barcelonában is



Felvidította Jenson Buttont az F+1 Blog: a brit katasztrofálisan szerepelt a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén, de egy lopott pillanatban olyan kérdést tettünk fel neki, amitől azonnal fülig ért a szája. A téma természetesen a zsámbéki Lada-kaland volt…

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0

Petrov Ladával a WTCC-ben?



Vitalij Petrov

Nem kizárt, hogy Michelisz Norbert 2013-ban egy aktív Forma-1-es pilótával is összecsaphat a túraautó-vb-n: orosz forrásokból az F+1 Blog úgy értesült, hogy a jövőre teljes WTCC-szezonra készülő Lada Vitalij Petrov rész- vagy teljes munkaidős bevetésével is számol.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek