Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Eladó Bianchi autója és a többi Marussia



F1 Forma-1 Marussia Jules Bianchi

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy régebbi Forma-1-es autót eladásra kínálnak különféle aukciókon, olyasmi azonban viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy egész flottát vihet haza az, akinek van elég pénze ilyesmire. Egy brit aukciósház most négy darab Marussiát kínál.

Tovább
0

Brit energiamágnás támasztja fel a Marussiát



Egy ideje tudjuk, hogy a csődeljárásból kiszabadult Marussia arra készül, hogy egy huszárvágással már idén visszatérjen a Forma-1-es mezőnybe Manor Marussia F1 Team név alatt, csak azt fedte homály, hogy ki áll a háttérben. Mostanáig, ugyanis a BBC kiszimatolta, hogy egy brit energiamágnás pénzeli a nem kis kockázatot rejtő projektet.

Tovább
0

Az új F1-es csapaté lesz a Marussia központja



Az év végére is hagyott egy pletykát a Forma-1 folyton folyvást mozgó világa: a brit forrásokból származó teória szerint az idén jobb létre szenderült Marussia istálló nagy-britanniai központja továbbra is a királykategória vérkeringésének része marad.

Tovább
0

Tegyen idei vagy 2015-ös F1-es autót a karácsonyfa alá!



Akinek van elég pénze, az exkluzívabbnál is exkluzívabb Forma-1-es ajándékokkal lepheti meg saját magát vagy szeretteit karácsonyra: a felszámolócég december 16-17-én tartja azt az aukciót, amelyen kiárusítják a megszűnt Marussia istálló felszereléseit.

Tovább
0

Soha nem volt még ennyire közel a háromautós F1



Szeptemberben, az Olasz Nagydíj hétvégéjén inkább meghökkenés kísérte a korábbi Williams-ügyvezető, Adam Parr tweetjét, amelyben kijelentette, hogy az idei az utolsó szezon, amikor kétautós csapatokat láthatunk a Forma-1-ben. Mostanára odáig fajult a helyzet, hogy úgy tűnik: a brit szakember már akkor fején találta a szöget…

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek