Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Maldonadót tűri a Lotus, a Renault-t már nem annyira



Hiába tör-zúz Pastor Maldonado, a Forma-1 fekete báránya, a Lotus - érthető okokból - rendkívül elnéző a venezuleaival, a Renault-val kapcsolatban viszont szemlátomást fogy a türelem. Az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj után Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettest kapta el a barcelonai paddock forgatagában.

Tovább
0

Maldonado Grosjean akar lenni



Pastor Maldonadónak sokat kell tennie idén azért, hogy lemossa magáról a bélyeget, amely szerint kizárólag a támogatói pénzeknek köszönheti helyét a Lotus istállónál. A venezuelai rendíthetetlenül hisz benne, hogy az enstone-i egyletnél többre lesz képes, mint a Williamsnél volt, s immáron sokadszorra is célzott rá: csapattársa, Romain Grosjean példáját szeretné követni.

Tovább
0

Maldonadóék szigorú feltételeket szabtak a Lotusnak



Múlt pénteken bejelentették Pastor Maldonado Lotus-szerződését, amely a kiszivárgott információk szerint nem véletlenül váratott sokat magára. Mint kiderült: nem a két olajtársaság, a venezuleait patronáló PDVSA és a Romain Grosjeant útját egyengető Total közötti kiegyezés miatt csúszott a megállapodás létrejötte.

Tovább
4

Lehet-e Maldonado az új Grosjean?



Sokak szerint szentségtöréssel érne fel Pastor Maldonadót ültetni Kimi Räikkönen után a Lotusba, s bár még nem is száz százalék, hogy az átigazolás megtörténik, az tény, hogy a venezuleai vadember a létező legjobb kezek közé kerülne. Elég csak abba belegondolni, hogy mit hozott ki az enstone-i egylet menedzsmentje Romain Grosjeanból.

Tovább
0

Lopez állítja: nincs harag Räikkönennel



Míg a közvélemény szinte biztosra veszi, hogy Kimi Räikkönennek jobbára az elmaradt fizetés miatt vált fontossá az a hátműtét, amely miatt az utolsó két futamon már nem áll rajthoz a Lotus színeiben, addig a különítmény többségi tulajdonosa, Gerard Lopez rendületlenül állítja: nincs harag a jövőre már a Ferrarinál hajtó finn versenyzővel.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek