Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa, Maldonado és a menedzserek császára



Aligha kétséges, hogy ezekben a napokban Nicolas Todt a legelfoglaltabb ember a Forma-1 világában, hiszen a fiatal francia menedzser pártfogoltjai egymás sarkát tapossák a versenyzői helyekért. Mit lehet tudni a helyzetről, s mit lehet tudni magáról az FIA-fővezérének fiacskájáról?

Tovább
0

Maldonado a bírákat és a Williamst is kiosztotta



Háborog a Belga Nagydíj után Pastor Maldonado: a Williams versenyzője az újabb incidens és büntetés után élesen bírálja a sportfelügyelőket, ráadásul az FW35-ös gyatra teljesítménye miatt kifakadt a grove-i csapatra is. A futamot követő sajtóértekezleten elhangzottak alapján az sem kizárt, hogy már nincsenek tervei a brit alakulattal.

Tovább
0

Petrov célpontja a Williams?



Érdekes pilótapiaci pletykát csípett el a Hungaroring paddockjában az F+1 Blog: azt már eddig is tudtuk, hogy a Forma-1-ből kiszorult Vitalij Petrov nem tett le a visszatérésről, s immáron az is kiderült, hogy melyik csapatnál képzeli el a 2014-es szereplést.

Tovább
0

1325 %-os javulást eredményezett a Williams átszervezése



Pastor Maldonado / Williams

Bár a tavalyi katasztrofális szezon fényében kevesen mertek volna fogadni arra, hogy a Williams istálló képes elmozdulni a gödör aljáról, a grove-i egylet mégis összekapta magát. Az Autosport című brit szaklap statisztiája húsbavágó: a kék-fehérek megszerzett pontok vonatkozásában 1325 %-os javulást produkáltak eddig, ráadásul esküsznek rá, hogy még jobbak is lehetnek.

Tovább
0
1234
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek