Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

12 perces film Maldonado F1-es zúzásairól



Pastor Maldonadónak lenni nem könnyű: bármit tesz a Lotus kötelékében hajtó pilóta, valószínűleg sosem fogja levakarni magáról azt, hogy nem több egyszerű fizetős dühöngő őrültnél, akinek semmi keresnivalója a királykategóriában. Egy Forma-1 rajongó Youtube-felhasználó például 12 perces filmecskét hozott össze a dél-amerikai zúzógép munkásságából…

Tovább
1

Exkluzív: Cáfolja a tulajdonosváltásról szóló pletykát a Lotus főnöke



Ismét tele a nemzetközi sajtó a Lotus jövőjét firtató pletykákkal: egyes források szerint névmódosítás, mások szerint egy Renault-tranzakció révén tulajdonosváltás áll küszöbön az enstone-i alakulatnál. Ennek ellenére az F+1 Blog érdeklődésére múlt hétvégén, Monte-Carlóban a csapatfőnök-helyettes, Federico Gastaldi szemrebbenés nélkül állította: minden marad a régiben.

Tovább
1

Egyre többet vár a Mercedes-szívtől a Lotus



Nagyon úgy tűnik, hogy a Lotusnál jócskán felturbózta a várakozásokat az a teljesítmény, amelyet az E23 Hybrid produkált a felkészülési időszak eddigi szakaszában. Régi tétel, hogy a tesztek alapján nem szabad komoly következtetéseket levonni, ám Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettes áradozik arról a döntésről, hogy a gárda Mercedes-erőforrásokra váltott a Renault-val kapcsolatos tavalyi gondok hatására.

Tovább
0

Kinyögte Räikkönen elmaradt bérét a Lotus



Többé-kevésbé rendeződött a Lotus helyzete pénzügyi fronton, s ebben jelentős szerepe van annak is, hogy a különítménynek 2014-ben sikerült az utolsó fillérig kifizetnie Kimi Räikkönen elmaradt bérét az előző két szezonból - árulta el a csapat ügyvezető igazgatója, Matthew Carter.

Tovább
1

Mit művel két F1-es pilóta autóval egy bevásárlóközpontban? - videó



A 2014-es évaddal lezárul a Lotus és a Renault együttműködése, az enstone-i egylet jövőre már a Mercedes erőforrásaival szereli versenygépeit, azonban az Abu-Dzabi Nagydíj előtt a francia autógyártó közel-keleti részlege megragadta az alkalmat egy utolsó reklámfilm elkészítésére. Az alkotás ráadásul kellően látványosra sikerült.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek