F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Max Verstappen Daniel Ricciardo
A Forma-1-ben évtizedek óta legendák övezik Bernie Ecclestone karácsonyi képeslapjait, a főmogul rendre humoros üdvözletekkel köszönti cimboráit az ünnepek közeledtével. Úgy tűnik, hogy ezen a téren konkurenciája akad, mégpedig Christian Horner személyében.

 

Ecclestone képeslapjai általában az adott idény egy-egy momentumát figurázzák ki, akárcsak Horner legfrissebb üdvözlőlapja, amelyet a napokban küldött szét ismerőseinek.

A grafikán a két Red Bull látható: Max Verstappen Nico Rosberg Mercedese előtt repeszt, míg Daniel Ricciardo az egyik Ferrari – minden kétséget kizáróan Sebastian Vettel – előtt száguld. A holland autójának hátsó légterelőjén a felirat úgy szól: „Hogy tetszik a vezetésem? Hívd Jost!”, míg Ricciardóén ugyanezt látható, csak épp Charlie Whiting versenyigazgatóhoz irányítják az üldözőket.

Emlékezetes, hogy Verstappenre idén gyakran káráltak a riválisok, pláne Rosberg és Vettel. A heves, rendkívül agresszív energiaitalos reménység miatt szabályt is változtattak év közben, a Mercedes-sportigazgató Toto Wolff pedig még a fiatal pilóta édesapját, Jos Verstappent is felhívta, hogy megkérje: ha lehet, csemetéje maradjon ki a Mercedes pilóták világbajnok harcából. Ricciardo hátsó szárnyának felirata tényleg senki másnak nem szólhat, csakis Vettelnek, hiszen a német a Mexikói Nagydíjon durva szavakkal küldte el melegebb éghajlatra az FIA versenyigazgatóját.

 

F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Max Verstappen Daniel Ricciardo
Horner laza is tud lenni


Horner karácsonyi képeslapját a pilótából lett szakkommentátor, Martin Brundle osztotta meg a Twitteren. Aligha lehet kétséges: Ecclestone-nak fel kell kötnie a fehérneműt, ha idén túl akar tenni a Red Bull csapatfőnökén.