Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Melbourne-ből jelentjük: Mit gondol a főnök a Mercedes fölényéről?




Hiába várt Ferrari-fölényt a nagyvilág az F1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra, az évadnyitó futam időmérő edzésén a Mercedes robbantott: Lewis Hamilton agyoncsapta a mezőnyt, amihez Valtteri Bottas adta a díszkíséretet. Az eredmény nem csak a két versenyzőt lepte meg, hanem a csapatfőnök Toto Wolffot is: az F+1 Blog a melbourne-i kvalifikáció után a Mercedes főnökének sajtóértekezletén fülelt és jegyzetelt.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Esti életképek a boxutcából




Túl van a 2019-es szezon első versenyhétvégi edzésnapján az F1 mezőnye: a melbourne-i Albert Parkban tartott gyakorlás után a boxutca jobban nyüzsgött, mint napközben, az edzések idején. Az F+1 Blog körbenézett a helyszínen.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Räikkönen gondolatai a nyitány előtt




Kimi Räikkönen, az F1 2007-es világbajnoka régi-új csapata, az Alfa Romeo Racinggé átkeresztelkedett Sauber kötelékében kezdi a 2019-es szezont az Ausztrál Nagydíjon. A finn jól érzi magát a svájci különítménynél, de előzetes várakozást nem fogalmazott meg a nyitánnyal kapcsolatban: az F+1 Blog jelen volt a pilóta csütörtöki sajtóértekezletén és lejegyeztük gondolatait.

Tovább
2

Ki léphet az F1 elhunyt versenyigazgatójának helyére?




Részvétnyilvánítások garmadája, szomorú arcok és gyász: erről szólt a 2019-es idényt megnyitó Ausztrál Nagydíj csütörtöki sajtónapja Melbourne-ben, miután megérkezett a hajnali órákban tüdőembólia miatt elhunyt versenyigazgató-legenda, Charlie Whiting halálhíre. A legforróbb téma az Albert Parkban jelenleg az, hogy kivel pótolják a brit szakembert?

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mi a gondja Ricciardo híveinek a Renault-val?




Lelkesen szorítanak majd Daniel Ricciardónak a hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitón a honfitársak: a pilótának a közvélekedés szerint vajmi kevés esélye van arra, hogy a Renault-val dobogóra kerüljön, ám a helyi szurkolóknak az F+1 Blog keddi, helyszíni szimatolása alapján mégsem ez a legfőbb gondjuk a francia alakulattal...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek