Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Van, aki máris odaítélte az idei vb-címet Vettelnek



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Lewis Hamilton Mercedes Heinz-Harald Frentzen
Talán még a szokásosnál is őrültebb a tippelősdi a 2019-es szezon rajtjának erőviszonyaival kapcsolatban, azonban máris van, aki világbajnokot hirdetett. A korábbi F1-es pilóta, a viszonylag ritkán nyilatkozó Heinz-Harald Frentzen a tesztidőszak alapján kijelentette: Sebastian Vettel világbajnoki címért várja az idei évadtól. Igaz, a német méltatta a címvédő Lewis Hamiltont is.

Tovább
0

Verstappen Már nem tartja magát ifjú tehetségnek




Ha elhangzik Max Verstappen a neve, a többség szemrebbenés nélkül rávágja: a Forma-1 fiatal tehetsége! A Red Bull-Honda hollandja valóban még mindig csak 21 éves, de eredményei fényében ez a kijelentés már aligha állja meg a helyét, és ezt immáron maga az érintett is így gondolja. A németalföldi fenegyerek erről ugyan beszél, arról viszont mélyen hallgat, hogy mit vár a 2019-es szezontól.

Tovább
0

Mit csinál a szabadnapos Räikkönen? F1-es ülést javít!



F1 Forma-1 Alfa Romeo Kimi Räikkönen
Mit csinál Kimi Räikkönen a Forma-1-es előszezon második tesztsorozatának utolsó előtti napján, amikor szabadnapos? Kevesen gondolnák, pedig így van: a saját ülését szerelgeti az Alfa Romeo Racing garázsában!

Tovább
0

Bottas: Vége a jófiús korszaknak, jöhet az igazi harc!




Üzenetértéket tulajdonít borostájának a Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas: a tavaly csúnyán leszerepelt finn a téli időszakban arcszőrzetet növesztett, amellyel elmondása szerint külsőleg is azt szeretné sugallni, hogy lezárta "jófiús" korszakát. Állítja: ha kell, csapaton belüli balhékba is belemegy, mert nem elégszik meg a jelenlegi státuszával.

Tovább
0

Nagyobb a baj a Williamsnél, mint amilyennek tűnik?




Továbbra is ég a Williams istálló: az idei, FW42 típusjelű autó legjobb esetben is csak az első teszt harmadik napjának délutánján gördülhet pályára, ráadásul a csapat háza tájáról egyre borúlátóbb pletykák szivárognak ki a paddockba…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek