Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nemcsak Alonso, Button is a terepraliba tart – de ki még?



F1 Forma-1 Jenson Button Fernando Alonso Kimi Räikkönen tereprali The Mint 400 Baja 1000
Míg Fernando Alonsóról még csak pletykálják, hogy szeretne megmerítkezni a tereprali világában, addig a 2009-es F1-es vb-első Jenson Button beelőzött: a brit már be is jelentette, hogy indul az észak-amerikai offroad versenyzés két csúcseseményén, a "The Mint 400" és a Baja 1000 elnevezésű viadalokon. Iparági pletykák szerint egyébként egy aktív F1-es versenyző is érdeklődik a tereprali iránt, nem is akárki, nem is akárhogyan…

Tovább
0

Hülkenberg a jövőjéért küzd idén Ricciardo ellen



Számos izgalmas házi párharcot ígér a 2019-es Forma-1-es szezon, ezek egyike vélhetően a Renault-nál zajlik majd. A franciáknál a sportág meg nem értett zsenijének tartott Nico Hülkenberg ugrik össze a Red Bulltól érkezett Daniel Ricciardóval: a német tudja, hogy ez olyan fontos mérföldkő lesz számára, amely a jövőjét is meghatározhatja.

Tovább
0

Javában épül az F1-es évadnyitó helyszíne Melbourne-ben



F1 Forma-1 Ausztrál Nagydíj Melbourne Albert Park

Európa egyes pályán már zajlanak az idei Forma-1 autók első menetpróbái, Barcelona tárt karokkal várja a csapatokat a jövő heti hivatalos tesztre, mindeközben pedig a melbourne-i Albert Parkban is dübörögnek a munkálatok: a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjnak otthona kezd egyre inkább versenyhelyszínre hajazni.

Tovább
0

Kvjat cuki sztorival indítja újabb F1-es kalandját



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Robert Kubica Alex Albon Franz Tost
Az idei autóbemutató-folyam eddigi legcukibb sztoriját a Toro Rosso kötelékében visszatérő Danyiil Kvjat szállította: az STR14 leleplezése alkalmából az orosz pilóta azt elevenítette fel, hogy a másik nagy visszatérő, Robert Kubica jóvoltából láthatott életében először testközelből Forma-1-es autót.

Tovább
0

Magyarázkodva és fogadkozva kezdi az idényt a Williams-főnök




Magyarázkodással kezdi a 2019-es idényt a Williams istálló, legalábbis az alakulatot irányító csapatfőnök-helyettes, az alapító csapatfőnök Sir Frank Williams lánya, Claire. Miután az egykoron szebb napokat megélt együttes tavaly történelmi mélypontra süllyedt, a szakvezető közvetlenül az idei színezet bemutatója előtt újfent kénytelen volt bizonygatni: a jelenlegi vezetés számára is fontos a csapat sorsának alakulása.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek