Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Anyai felügyelettel versenyez Bahreinben a kis Schumacher




Élete talán legintenzívebb napjait éli a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia: Mick ezen a hétvégén debütál az F2-es bajnokságban, a jövő heti F1-es teszten pedig az Alfa Romeót és a Ferrarit is vezetheti majd. Mint kiderült, a 20 éves pilóta anyai "felügyelet" mellett szerepel Bahreinben.

Tovább
1

Räikkönent nem érdekli az örökranglista vezető pozíciója



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Alfa Romeo Rubens Barrichello Bahreini Nagydíj 2019
Kimi Räikkönen a jelenlegi F1-es mezőnyből a legesélyesebb arra, hogy túlszárnyalja Rubens Barrichello nagydíj-részvételi csúcsát. Ha kitölti az Alfa Romeóval kötött kétéves szerződését, átveheti a vezetést ezen az örökranglistán, ám a finn a minap kijelentette: ez a legkisebb mértékben sem foglalkoztatja.

Tovább
1

Így nyúzza Alonso a terepralis Toyotát Dél-Afrikában




Fernando Alonso azonnal nagy kanállal kezdte lebzselni a terepralit: a kétszeres Forma-1-es világbajnok a tervezettnél hetekkel hamarabb megkezdte az ismerkedést a Dakar-ralis Toyota Hilux versenyautóval, amellyel a Kalahári-sivatagban bonyolít kétnapos ismerkedő száguldozást. A spanyol klasszis felkészítése a helyi legenda, Giniel de Villiers közreműködésével zajlik.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Miért késik a gyógyír a Williams gondjaira?




Melbourne-ben megerősítést nyert, hogy a Williams istálló helyzete majdhogynem katasztrofális, vagy még annál is rosszabb. Az évadnyitón feltártak egy rejtélyes, ámde "alapvető" konstrukciós hibát, a versenyzők felemásan látják a folytatást, a vezetés pedig ugyan dolgozik a megoldáson, ám ehhez az F+1 Blog forrásai szerint a gondoltnál jóval rögösebb út vezet.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Vettelt nem a bajusza lassította le




Sebastian Vettel nyilvánvalóan nehezen viselte, hogy a Ferrari vérmes reményei ellenére az évadnyitó Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén 7 tizedmásodperces vereséget szenvedett Lewis Hamiltontól, de a német nem zuhant össze. Sőt, a kvalifikációt követő forgatagban még némi poénkodásba is hajlandó volt belemenni…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek