Pokoli évet jósol a Saubernek a visszavonult névadó-alapító

F1 Forma-1 Peter Sauber Marcus Ericsson Pascal Wehrlein Monisha Kaltenborn
Nincs annál lehangolóbb, mint amikor egy szebb napokat is megélt Forma-1-es istálló alapítója szinte temeti egykori büszkeségét, pedig a Sauber esetében jelenleg ez a helyzet. Peter Sauber az évadnyitó előtt egy svájci lapnak nyilatkozva elárulta: már semmilyen köze nincs a nevét viselő alakulathoz, amely véleménye szerint tökutolsóként zárja majd a 2017-es évadot…

0 Tovább

Már elfoglalta a Forma-1 a nyitány helyszínét

F1 Forma-1 Melbourne Albert Park Ausztrál Nagydíj
Egyelőre még targoncák és egyéb teherszállító gépezetek cirkálnak a melbourne-i Albert Parkban, a csapatok a garázsok berendezésével foglalatoskodnak, a pálya viszont már készen áll a jövő hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra. Fotók a helyszínről.

0 Tovább

Így csapat Räikkönen az összkerekes Ferrarival

F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Ferrari GTC4 Lusso
Ki lehet alkalmasabb arra, hogy népszerűsítse a Ferrari összkerekes luxus-sportkocsiját, a GTC4 Lussót, mint a márka mindeddig utolsó Forma-1-es világbajnoka, Kimi Räikkönen? Az olasz márka egy látványos reklámot is összedobott a 2007-es vb-elsővel.

0 Tovább

Eladó az F1-es autó, amellyel eltűnt Damon Hill

F1 Forma-1 Damon Hill eladó Forma-1-es autó Arrows A18
Forma-1-es autót vásárolni manapság már nem nagy kunszt: időről időre felbukkan egy-egy kiállítható, jobb esetben használható példány különféle aukciókon és értékesítő portálokon, olyan ritkaságra azonban ritkán bukkanni, amilyet most egy finn gyűjtő hirdetett meg eladásra. Az ominózus modell egy Arrows, mégpedig az, amellyel a Hungaroringen eltűnt Damon Hill…

1 Tovább

Rosberg félti a kis Schumit

F1 Forma-1 Nico Rosberg Mick Schumacher Michael Schumacher
Nem lesz könnyű dolga a Forma-3-ban az F1 felé iparkodó Mick Schumachernek, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiának - véli saját tapasztalatai alapján a tavalyi vb-első, a szintén világbajnok-csemete Nico Rosberg.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek