Így cikizik a rózsaszín F1-es csapatot


Új szponzorral, rózsaszínre átfestett versenyautóval támad a Force India: a különítmény mai bejelentése azonnal megihlette az internet poéngyárosait, akikhez még csapattagok is csatlakoztak.

0 Tovább

Van, aki megrendezné Ross Brawn próbafutamát

F1 Forma-1 Ross Brawn Algarve International Circuit
Már vevő is van Ross Brawan ötletére: a Forma-1-es szabályok rendbetételével megbízott guru nemrégiben dobta be kezdeményezését a világbajnokságon kívüli futamról, amelynek már gazdája is lenne. Portugáliában szívesen lebonyolítanának egy ilyen eseményt, de nem a régi, klasszikus pályán, a sokak által visszasírt Estorilban...

0 Tovább

Massa megvédte a Williams törő-zúzó ifjoncát

F1 Forma-1 Lance Stroll Lawrence Stroll Felipe Massa Williams
Felipe Massa visszatért és a jelek szerint jó mentora lesz a Williams 18 éves pilótájának, Lance Strollnak. A brazil veterán máris megvédte a kanadai ifjoncot: a tavalyi F3-as bajnokot a múlt heti, barcelonai zúzda után kikezdte az internet népe, a dél-amerikai szerint azonban nem jogos a bírálatözön.

0 Tovább

Hamilton: Bottas az eddigi legjobb csapattársam!

F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Mercedes
Lewis Hamilton úgy érzi, nem lesz gondja úgy csapattársával, a Williamstől érkezett Valtteri Bottasszal. A brit szerint a csendes finn mókás és jó csapatjátékos, az első teszt után pedig úgy foglalt állást, hogy még soha, egyik csapattársával sem volt volt annyira jó együtt dolgozni, mint az északi pilótával.

0 Tovább

Új főhadiszállásra költözik a Forma-1

F1 Forma-1 Bernie Ecclestone Liberty Media
Költözik a Forma-1: a sportág irányítását januárban átvevő cégcsoport, a Liberty Media úgy döntött, hogy nem maradnak a lapátra tett nagyfőnök, Bernie Ecclestone híres-hírhedt londoni székhelyén, hanem átköltöznek a brit főváros egy másik prominens irodaházába. Kiderült ugyanakkor az is, hogy Ecclestone holdudvarából nem mindenki került lapátra az új vezetés érkezésével.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek