Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton közúti rakétát tervezne a Mercedes-AMG-nek



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Mercedes AMG GT R
Lewis Hamiltontól soha nem álltak távol a nagyratörő tervek és a napokban a háromszoros Forma-1-es világbajnok ismét megfogalmazott egy ilyet: a brit kiválóság kijelentette, hogy szívesen tervezne autót a Mercedes-Benz házi tuningműhelyével, az AMG-vel együttműködésben.

Tovább
1

Közútra viszi az F1-es Ezüstnyíl szívét a Mercedes?



F1 Forma-1 Mercedes AMG Ola Källenius
Könnyen előfordulhat, hogy rövidesen a Mercedes is bekapcsolódik a Forma-1-es autók által inspirált közúti csúcsgépek versengésébe. Brit sajtóértesülések szerint a csillagosok egy olyan utcai modellen törik a fejüket, amelynek sok köze lesz Lewis Hamilton és Nico Rosberg Ezüstnyilához.

Tovább
1

Ilyen, amikor Hamilton vadul egy 500 lóerős utcai Mercedesszel




Mit csinál egy kétszeres világbajnok, a pontversenyben élen álló Forma-1-es pilóta, aki egy mindennél fontosabb derbire, történetesen a hazai versenyére készül? Mondjuk driftelget egy olyan verdával, amelyet egyáltalán nem ilyen üzemre szabtak: akkor legalábbis, ha az illetőt Lewis Hamiltonnak hívják…

Tovább
0

Itt a Forma-1 új biztonsági autója



Ahogyan arra számítani lehetett, lecseréli a Forma-1 biztonsági autóját a Mercedes: a csillagosok kínálatában nemrégiben az AMG GT váltotta fel a sirályszárnyú SLS AMG-t, amelyet az utóbbi években safety car-ként is használtak, így kézenfekvő volt, hogy az idei évre az újdonságot rakják az állandó pilóta, Bernd Mayländer alá.

Tovább
0

Utcai Mercedes-rakéta az F1-es Ezüstnyíl ellen



Érdekes tesztet bonyolított két különleges Mercedesszel az AutoExpress: a brit autós szaklap Edinburgh repterének kifutóján egymásnak eresztette a gyár közúti kínálatának jelenlegi legveszedelmesebb járművét, az SLS AMG Black Series-t, valamint a 2012-ben futamot is nyerő W03 típusjelű Forma-1-es Ezüstnyilat.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek