Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így tört Lamborghinit a Red Bull agya - videó



Nem jól sült el Adrian Newey legújabb autóversenyzős kalandja múlt hétvégén, Silverstone-ban, ugyanis a Red Bull Racing főtervezője a második futamon már a felvezető körben összetörte Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeóját.

Tovább
0

Díszdoktorrá avatják a Red Bull tervezőgéniuszát



Újabb elismerésben részesül Adrian Newey: az F+1 Blog információi szerint a Red Bull Racing főtervezőjének díszdoktori címet adományoz a Sussexi Egyetem, avatására pedig két nappal a Német Nagydíj után kerül sor. A szakember kedvenc időtöltésének, a versenyzésnek is hódol, ezen a hétvégén Silverstone-ban Lamborghinizhet.

Tovább
0

Paranoia jellemezte a Red Bull RB9 bemutatóját



Nem kétséges, hogy a Red Bull RB9 leleplezését előzte meg a legnagyobb várakozás az idei autóbemutatós időszakban, azonban az új energiaitalos járgány prezentációja kis túlzással botrányba fulladt. A beszámolók szerint mintha paranoia lett volna úrrá a bajnokcsapaton...

Tovább
0

Így száguld F1-es autóval a Red Bull tervezőzsenije - videó



Szenzációs videót tett közzé a Red Bull istálló: a főszereplő a különítmény sikerkovács tervezőzsenije, Adrian Newey, aki Silverstone-ban kipróbálhatta a 2010-ben használt RB6-ost, valamint a szintén általa alkotott, 1990-ben használt Leyton House March CG901B-t.

Tovább
0

Radikális újítás a Red Bull géniuszától



Ahogyan pályafutása során megszámlálhatatlan alkalommal, úgy a Koreai Nagydíjon is radikális újítással állt elő a Red Bull géniusz-sikerkovácsa, Adrian Newey. Igaz, a brit szakember ezúttal nem (csak) a versenyautókon alkotott emlékezeteset: a földgolyó Forma-1-rajongóit mosolyra fakasztva egy síszemüveggel készült a díjkiosztót követő pezsgőcsatára, ahol szüksége is volt a csodafegyverre, mivel a győztes Sebastian Vettel és a 2. helyen leintett Mark Webber is komoly rohamokat intézett ellene.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek