Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ausztriában B-verziós autóval támad a Red Bull?



Nagyon úgy néz ki, hogy Dietrich Mateschitz, a Red Bull vállalatbirodalom feje semmit nem akar a véletlenre bízni a közelgő Osztrák Nagydíj kapcsán. Ugyan a korona gyémántjának számító nagyobbik Forma-1-es istállója az évad eddigi részében képtelen volt labdába rúgni a Mercedes mellett, a spielbergi viadalra állítólag olyan mértékű fejlesztésekkel készülnek, hogy az autót túlzás nélkül lehet majd RB10 "B"-változatnak titulálni.

Tovább
1

Csak jövőre viheti Newey jobbkezét a McLaren



Sikerült kiviteleznie a Red Bullnak, hogy a McLarenhez igazoló aerodinamikai vezető, Peter Prodromou csak 2015-ben csatlakozhasson a wokingi alakulathoz, ahol korábban is dolgozott. A fejleményt Jonathan Neale, a McLaren ügyvezetője erősítette meg egy német lapnak.

Tovább
0

Út a világuralomig: Red Bull-történelem másfél percben



Fennállása tizedik idényére készül a Red Bull Racing: az utóbbi négy szezont Sebastian Vettel vezérletével domináló energiaitalos alakulat a jubileum apropóján kiváló videóval foglalta össze az elmúlt kilenc évet.

Tovább
0

Autóversenyt nyert a Red Bull tervezőguruja



Nem riadt meg a júniusi Lamborghini-versenybalesettől Adrian Newey, a Red Bull Racing főtervezője, aki szombaton ismét ringbe szállt. Sőt, a tervezőguru ezúttal győzelmi trófeával gyarapította kollekcióját.

Tovább
0

Szobrot emeltek Adrian Newey tiszteletére



Bár Sebastian Vettel silverstone-i kiesése keserű pirula volt a Red Bull számára, a csapat agyának, Adrian Newey-nak így sincs sok oka a panaszra. A tervezőzseni egyszerűen fürdik a népszerűségben, s immáron saját szoborral is büszkélkedhet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek