Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nincs változás a Forma-1-es mezőnyben - egyelőre…



Noha számos forrás azt jósolta, hogy már a Német Nagydíj előtt megtörténik a szezon első évközi pilótacseréje, a kritikus helyzetben lévő versenyzőknek egyelőre sikerült megúszni a kirúgást. A háttérben ennek ellenére számos változás történt, és sokan vannak, akik nem voltak elég szerencsések ahhoz, hogy megtartsák az állásukat…

Tovább
0

Kitart a rakoncátlan kerékanya mellett a Force India



Tönkretette a Force India istálló versenyét Szepangban az új fejlesztésű, integrált kerékanya, ennek ellenére a silverstone-i együttes közölte: nem mondanak le annak további használatáról.

Tovább
0

Sutil nem barátkozni jött vissza az F1-be



Adrian Sutil, a Force India versenyzője az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével Kimi Räikkönen tavalyi produkciójához hasonlóan alátámasztotta azt a teóriát, hogy némi kihagyás nem feltétlenül hátrány a modern Forma-1-ben. A silverstone-i csapatnál már örülnek, hogy a németnek szavaztak bizalmat, maga az érintett azonban a futam előtt elárulta: tudja, hogy a paddockban nem mindenki örül a jelenlétének.

Tovább
0

Force India: kedvező árú V6-os motorért idei volánt



Lemondott XVI. Benedek pápa, meteor zuhant az oroszországi Cseljabinszkre, egy kisbolygó rekordközelségbe került a Földhöz, ráadásul a Forma-1-es előszezon is a félidejéhez érkezett, azonban a Force Indiának még mindig nem sikerült kiválasztania Paul Di Resta csapattársát. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül morfondíroznak ennyi ideig.

Tovább
1

Ön kit ültetne a Force Indiába?



Közeleg a karácsony, de a jövő évi Forma-1-es mezőny legértékesebb, még szabad ülése továbbra is keresi a gazdáját. Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa kedvező helyzetben van, szabadon válogathat a tehetséges, pénzes jelentkezők között. Az F+1 Blog arra kíváncsi, hogy Ön kit ültetne Paul di Resta mellé? Kommenteljen!

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek