Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen a Nordschleifén száguldozna az F1-es Alfával




Kimi Räikkönen jól érzi magát az Alfa Romeo Racingnél, de még nem gondolkodik azon, hogy mihez kezd jelenlegi szerződésének lejárta, azaz 2020 után. A finn nem örül annak, hogy egyre sűrűbb lesz a versenynaptár, egy Finn vagy Svájci Nagydíj azonban felvillanyozná, akárcsak néhány kör F1-es autóval a legendás Norschleifén.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Räikkönen gondolatai a nyitány előtt




Kimi Räikkönen, az F1 2007-es világbajnoka régi-új csapata, az Alfa Romeo Racinggé átkeresztelkedett Sauber kötelékében kezdi a 2019-es szezont az Ausztrál Nagydíjon. A finn jól érzi magát a svájci különítménynél, de előzetes várakozást nem fogalmazott meg a nyitánnyal kapcsolatban: az F+1 Blog jelen volt a pilóta csütörtöki sajtóértekezletén és lejegyeztük gondolatait.

Tovább
2

Most lett igazi Ferrari B-csapat az Alfa-Sauber



F1 Forma-1 Alfa Romeo Racing Ferrari Kimi Raikkönen Antonio Giovinazzi Fred Vasseur Maurizio ArrivabeneAzzal, hogy az Alfa Romeo hivatalosan is nevére vette a Saubert, a Ferrari újfent jelét adta annak, hogy komolyak a szándékok a svájci istállóval. A bejelentés óta csurrannak-csepegnek az információk azzal kapcsolatban is, hogy mennyire.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek