Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Esély sincs a BMW F1-es visszatérésére



F1 Forma-1 BMW Marco Wittmann DTM Jens Marquardt
Esély sincs arra, hogy a Forma-1-ből 2009 végén kivonult BMW a közlejövőben visszatérjen a királykategóriába, ráadásul a bajor márka immáron kétszeres DTM-bajnokát, Marco Wittmant sem foglalkoztatja egy esetleges F1-es szereplés lehetősége.

Tovább
0

Sennát követni olyan volt, mint egy vallás



Sokan, sokféleképpen emlékeznek Ayrton Sennára, a legendás háromszoros világbajnokra tragikus halálának 20. évfordulóján. Az F+1 Blog egy olyan brazil versenyzőt kért fel az emlékezésre, aki soha nem titkolta, hogy a néhai klasszis hatására kezdett versenyezni: Augusto Farfust, a DTM-ben szereplő BMW kiválóságát.

Tovább
0

Massa, a lestrapált szivar-Audi és a gyanakvó zsaruk



Felipe Massát, a Williams versenyzőjét elég nehéz elképzelni egy lestrapált szivar-Audi volánja mögött, ahogyan cipő nélkül tapossa a pedálokat, pedig volt idő, amikor ez mindennaposnak számított. Ezt a brazil pilóta honfitársától és barátjától, a BMW DTM-es csapatának kötelékét erősítő Augusto Farfustól hallotta az F+1 Blog, ráadásul a túraautós fenegyerek még erre is rátett egy lapáttal…

Tovább
0

McLaren-Ferrari csata a téli olimpián



Nem kell Melbourne-ig várni az idei első McLaren-Ferrari összecsapásra, ugyanis a két Forma-1-es különítmény már Szocsiban, a hétvégén kezdődő téli olimpián is megmérkőzik egymással.

Tovább
0

Glocknak csak az autó teteje szokatlan a DTM-ben



Timo Glock számára szokatlan volt, hogy tető van a feje felett, de a Marussiától a hét elején menesztett német pilóta így is élvezte az ismerkedést a BMW DTM-es versenygépével Valenciában.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek