Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Briatore: Kevesebb technológiát, több versengést a Forma-1-be!




Régóta nem szerves része már a Forma-1-es vérkeringésnek Flavio Briatore, ám az egykori sikergyáros menedzser szavaira mindig érdemes odafigyelni. Vasárnap a Monacói Nagydíjon az olasz újra feltűnt a paddockban, az F+1 Blog pedig meghallgatta, ahogyan kipakol a Forma-1 jelenlegi állapotát érintő aggályairól, javaslatairól, valamint védence, Fernando Alonso mostani McLaren-szerepvállalását övező felhajtásról is.

Tovább
0

Egy színpadon Alonso és Senna




Együtt mutatott be egy új karórát Fernando Alonso és az 1994-ben elhunyt legendás háromszoros világbajnok, Ayrton Senna. A brazil legendát a McLaren a barcelonai Teatro Principale színpadán "idézte meg": bárcsak ne, vagy legalábbis ne ebben a formában tették volna…

Tovább
0

Alonso kipróbálta Senna '88-as McLarenjét




Noha az érdemi szereplés esélyét, különösképp a futamgyőzelemét a McLaren egyelőre képtelen megadni Fernando Alonsónak, a spanyol versenyző egyik régi álmát most valóra válthatta a wokingi csapat jóvoltából. A kétszeres vb-első kipróbálhatta példaképe, a néhai háromszoros világbajnok Ayrton Senna 1988-as versenyautóját, az MP4/4-et.

Tovább
1

Dennis állítja: minden oké Alonso és a McLaren között




Szakmabeliek garmadája temeti Fernando Alonso Forma-1-es pályafutását a McLaren-Honda mélyrepülése miatt, a brit-japán formáció fővezére, Ron Dennis azonban határozottan állítja: a karrierje harmadik vb-címére 2006 óta mindhiába áhítozó spanyol nincs belefásulva a kialakult helyzetbe, sokkal inkább "fantasztikusan motivált" és esze ágában sincs kilépni három évre szóló szerződéséből.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek