Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyar segítséggel szárnyaltak a Haas F1-es autói Spielbergben




Semmi kétség: az Osztrák Nagydíj egyik legnagyobb meglepetését a Haas istálló remek kettős pontszerzése jelentette, amely ráadásul magyar közreműködéssel valósult meg. Ez volt a második olyan futam, amelyen a különítmény kötelékét erősítő honfitársunk, Jánvári Zsolt a kerékcsere-stábban is szerepet vállalt, ráadásul az F+1 Blog érdeklődésére a csapatfőnök méltatta is a magyar szakembert.

Tovább
0

Ilyen volt a nagy montreali F1-es evezősderbi - fotók a helyszínről



F1 Forma-1 Kanadai Nagydíj Liberty Media The Great F1 Raft Race Jánvári Zsolt Haas F1 Team
Tavaly a Liberty Media feltámasztotta a Forma-1-es istállók már-már feledésbe merült legendás evezősversenyét Montrealban, ahol idén ismét megrendezték a különös összecsapást. Idén ráadásul magyar résztvevő is volt a mezőnyben, ugyanis a Haas F1 Team együttesének tagja volt elektronikai technikus honfitársunk, Jánvári Zsolt is. Exkluzív fotók a helyszínről.

Tovább
0

Massa: Most vagyok igazán csúcsformában!



F1 Forma-1 Felipe Massa Jánvári Zsolt Williams Olasz Nagydíj Monza
Felipe Massa a visszavonulását megszakítva tért vissza az idei évre a Williams istállóhoz, ahol felemás szezonja van, de a brazil biztos benne, hogy saját teljesítménye miatt nem érheti szó a ház elejét. Sőt, a dél-amerikai az F+1 Blognak Monzában kijelentette: úgy érzi, hogy pályafutása során még sohasem vezetett olyan jól, mint 2017-ben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek