Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Egyre nagyobb a káosz a Ferrarinál



F1 Forma-1 Ferrari James Allison Mattia Binotto Sergio Marchionne Német Nagydíj
Noha az utóbbi hetek pletykái alapján sejteni lehetett, hogy a Ferrarinál műszaki fronton valami nincs rendben a háttérben, ennek fényében is meglepő, hogy a maranellói együttes a szezon kellő közepén szakított James Allison technikai igazgatóval. Hogy mi következik ezután, azt egyelőre jótékony homály fedi: ezen spekulálnak a hockenheimi paddockban is.

Tovább
0

Kiléphet a Ferrari technikai igazgatója



F1 Forma-1 James Allison Ferrari Sergio Marchionne Ross Brawn
Minden jel arra utal, hogy a Ferrarinak nyomós oka van arra, hogy valamilyen szerepkörben minél hamarabb visszacsábítsa egykori sikerkovácsát, Ross Brawnt. A minap felkapott pletykát egy újabb követi, mégpedig az, hogy az olasz csapat technikai igazgatója, James Allison nem kíván tovább Maranellóban állomásozni…

Tovább
0

Räikkönent nem hatotta meg a kínai szponzor



Lehet, hogy a szín feketéről - újra - pirosra változott, Kimi Räikkönen azonban továbbra is a régi: a 2007-es világbajnok finn szívből gyűlöli a reklámmunkát, kiváltképp akkor, ha kamera előtt kell szerepelnie…

Tovább
0

Montezemolo újabb aranykort vár a Ferrari-reformoktól



Technikai fronton az eddigieknél jóval nagyobb kreativitást remél a Ferrarinál zajló reformoktól a fővezér, Luca di Montezemolo, aki rámutatott: kulcsfontosságú szereplőnek tartja a Lotustól visszatérő mérnökgurut, James Allisont. Elárulta a nagyfőnök azt is, hogy Stefano Domenicali csapatfőnöki státusza nincs veszélyben.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek