Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Senki nem cáfolja a Leclerc-Ferrari pletykát




Minden jel arra utal, hogy a Ferrari végre meglépi azt, amit hosszú évek óta felrónak az olasz gárdának és lehetőséget biztosítanak egy saját nevelésű pilótának, történetesen a Saubernél pallérozódó Charles Leclerc-nek. Az előléptetéssel egy tragikus családi történetbe íródna újabb fejezet, de a kérdés még mindig nyitott: vajon tényleg megkapja-e a monacói reménység Kimi Räikkönen pozícióját?

Tovább
0

Így látja saját helyzetét Räikkönen utódjelöltje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Sauber Alfa Romeo Ferrari Ferrari Driver Academy Jules Bianchi Spanyol Nagydíj
Jules Bianchi óta először adott állandó pilótát a Forma-1-es mezőnynek a Ferrari tehetséggondozó programja, a Driver Academy: a maranellói márka legújabb portékája épp a tragikus körülmények között elhunyt francia versenyző keresztfia, Charles Leclerc, aki a Saubernél bontogatja szárnyait. Mivel sokan máris Kimi Räikkönen helyének fő várományosaként tartják számon, az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj hétvégéjén célszerűnek tartotta kifaggatni a 20 esztendős monacói reménységet.

Tovább
0

Már Bianchi nevét viseli egy utca Nizzában



F1 Forma-1 Jules Bianchi Nizza
Hétfő este a dél-franciaországi Nizzában, egy ünnepélyes esemény keretein belül utcát neveztek el a 2015-ben elhunyt tragikus sorsú Forma-1-es pilótáról, Jules Bianchiról.

Tovább
0

Nem számít F1-es előléptetésre Bianchi keresztfia



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Haas F1 Team Ferrari GP3
Nem számít arra, hogy már jövőre bemutatkozhat versenyzőként a Forma-1-ben, de úgy érzi, hogy készen áll a lehetőségre. Charles Leclerc, a Ferrari által patronált GP3-as listavezető magabiztos és mint az F+1 Blognak elárulta: akkor sem csinálna semmit másként, ha megkapná a 2017-es idényre szóló éles behívót a Haas istállótól.

Tovább
0

Bianchi álmaiért küzd a tragikus sorsú pilóta felfedezettje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Nicolas Todt Ferrari GP3
Érdekes jelensége a formaautós forgatagnak Charles Leclerc: évekkel ezelőtt a néhai Jules Bianchi indította útnak és a 18 esztendős pilótának minden esélye megvan arra, hogy 1994 óta az első monacói Forma-1-es pilóta legyen. Az ifjú kiválóság nem titkolja: azt szeretné megvalósítani, ami tragikus sorsú cimborájának nem sikerült.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek