Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Robban-e a Mercedes-bomba Barcelonában?



Csodaváró hangulat biztosan nincs a Spanyol Nagydíjnak otthont adó Circuit de Barcelona Catalunya paddockjában, annyi azonban bizonyos, hogy az új itt debütáló új fejlesztésektől mindenki komoly előrelépést vár. Az érdeklődés középpontjában a Mercedes áll, ahol a két versenyző várhatóan még a szokásosnál is nagyobb vehemenciával feszül majd egymásnak…

Tovább
0

Ütős fedélzeti kamera az idei Ezüstnyílon



Szenzációs csemegével rukkolt elő a Mercedes istálló: a csillagos alakulat jóvoltából minden eddiginél közelebbről, egy 360 fokban forgatható fedélzeti kamera segítségével tapasztalhatjuk meg, hogy milyen száguldani az együttes idei, W05-ös versenygépével.

Tovább
0

Csak kamu, hogy ellopták Rosberg sisakját?



Nico Rosberg elárasztotta a közösségi portálokat egy felhívással, amely szerint ellopták az egyik sisakját és keresi az elkövetőt. Nagyon erős a gyanú, hogy a német pilóta egy hasonló PR-kampányt indított útjára, mint amilyet 2009-ben bonyolított.

Tovább
0

Hamilton ugyanolyan kemény, mint Schumacher



Nico Rosberg szerint a Mercedes házi csatája nem nyomja rá a bélyegét a Lewis Hamiltonhoz fűződő barátságára. Brit cimboráját a német ugyanolyan kemény ellenfélnek tartja, mint Michael Schumachert, akit ugyan rendre elkalapált, de az F+1 Blognak elárulta: a hétszeres világbajnoktól sok dolgot el is lesett.

Tovább
0

Nem egyforma Hamilton és Rosberg kormánya - videó



Látszólag egyforma a két Mercedes-Ezüstnyíl kormánya, de mégsem: Giorgio Piola, a kiváló olasz Forma-1-es technikai illusztrátor remek videóban tárja fel, hogy mi az eltérés Nico Rosberg és Lewis Hamilton kormánya között.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek