Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Fokozódik az F1-es vb-döntő előtti izgalom Abu-Dzabiban



Sokan mondták az utóbbi hónapokban, hogy Abu-Dzabi minden bizonnyal nagy pénzt fizetett azért Bernie Ecclestone-nak, hogy szezonzárót rendezhessenek idén, ráadásul a gyűlölt duplaszorzóval egy jókora adag mesterkéltséget sem nélkülözve az izgalmakról is igyekeztek gondoskodni, ám úgy tűnik: a Perzsa-öböl olajmilliárdosainak befektetése jócskán megtérül.

Tovább
0

Nem kegyelmezett a mémgyár a Mercedesnek



Amennyire ötletes grafikával rukkoltak elő a Daimler kreatív szakemberei a Mercedes konstruktőri vb-címének ünneplése kapcsán, olyannyira ötletes mémmel reagált arra az internetes közvélemény.

Tovább
0

Mostantól lesz igazi háború a Mercedes-duó csatája



Túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy minden Forma-1-es csapatfőnök rémálmát hozta össze a Mercedes két pilótája a Belga Nagydíjon: Lewis Hamilton és Nico Rosberg incidense nemcsak egy ajándékgyőzelmet eredményezett a Red Bull-fenegyerek Daniel Ricciardo számára, de nagy valószínűség szerint végérvényesen megváltoztatta a csapaton belüli viszonyokat.

Tovább
0

Nem tart Hamilton elvesztésétől a Mercedes



Nem tartanak a Mercedesnél attól, hogy a bajnoki csata hevében annyira megromlik a viszony Lewis Hamiltonnal, hogy a brit esetleg átpártol egy másik csapathoz - jelentette ki Toto Wolff, a csillagos egylet sportigazgatója a Belga Nagydíj időmérő edzését követő sajtóértekezletén. Az osztrák szakember szerint a domináns különítmény sokat tanult a hungaroringi belviszályból, azt ugyanakkor nem tudja garantálni, hogy a mogyoródi volt az utolsó necces szituáció az idei szezonban.

Tovább
0

Nem számítottak a féklutrira a Mercedesnél



Ha a papírformán múlna, már régesrég a 2015-ös szezonra kellene összpontosítanunk, mert az idei évad Mercedes-dominanciája már az izgalomfaktor legutolsó csíráját is kiirtotta volna. Szerencsére azonban a sors nem hagy cserben bennünket és mindig történik valami, amelynek köszönhetően legalább a csillagos egylet házon belüli harca kínál fordulatokat és izgulnivalót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek