Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Reggel 9-ig tartott Rosberg bajnoki bulija



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Abu Dhabi Nagydíj
Nincs népszerűbb autósport-személyiség jelenleg Nico Rosbergnél, aki múlt vasárnap, Abu Dhabiban elfoglalta a Forma-1 trónját: a világbajnok előbb reggel 9-ig mulatott a cimboráival, majd beturnézta a fél világot Malajziától egészen szülővárosáig, a németországi Wiesbadenig. Az újdonsült bajnok egy dologról sehol nem feledkezett meg: mindenütt kiállt a csapattárs-rivális Lewis Hamilton mellett.

Tovább
0

Prost: Rosberg megérdemelné a vb-címet



F1 Forma-1 Alain Prost Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Alain Prost, a Forma-1 négyszeres világbajnoka tippelni egyelőre nem kíván a 2016-os világbajnoki döntő végkimenetelére. Mint az F+1 Blognak a legendás francia elárulta: nem látja értelmét annak, hogy Nico Rosberget úton, útfélen hozzá hasonlítják, azokkal viszont egyetért, akik szerint a német megérdemelné a világbajnoki címet.

Tovább
0

Ecclestone már nem fintorog Rosbergre



F1 Forma-1 Formula-1 Bernie Ecclestone Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Bernie Ecclestone, a Forma-1 ura nemrégiben becsmérlően nyilatkozott Nico Rosbergről, ám az idei vb-címről döntő Abu Dhabi Nagydíj előtt változtatott az álláspontján. A brit üzletember szerint a ponttáblázatot vezető német pilóta jó úton halad afelé, hogy igazi sztárrá váljon, a sportág jövőjével kapcsolatban ugyanakkor már nem ennyire derűlátó…

Tovább
0

Hamilton: Lehet, hogy fájdalmas lesz a vége!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Mercedes Sebastian Vettel Ferrari
Lewis Hamilton a Mexikói Nagydíjon sikerrel hárította a Forma-1 trónjára hajtó Nico Rosberg első meccslabdáját és természetesen azt ígéri, hogy a hátralevő két futamon is mindent megtesz a bajnoki cím megvédéséért. A brit azt mondja: ha nem jár sikerrel, az nem lesz olyan fájdalmas, mint a pályafutása első idényében kudarccal végződött vb-hadjárata.

Tovább
0

Ki mondta, hogy Lauda nem tud poénkodni?



F1 Forma-1 Mercedes Niki Lauda Nico Rosberg Daniel Schloesser Amerikai Nagydíj
Niki Lauda soha nem volt a Forma-1 humorbombája: az osztrákok háromszoros világbajnok legendája, a Mercedes ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező igazgatója a szigorúbb fickók közé sorolható, de ez nem jelenti azt, hogy néha ne eresztene le egy kicsikét. Akadt egy mókásabb pillanata Austinban is - fotó is készült róla!

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek