Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mercedes: Hamilton úgy tivornyázik, ahogy akar!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Toto Wolff Mercedes
Lewis Hamilton olyan júliust produkált, amely előtt még a leghangosabb bírálóknak is kalapot kell emelniük, ám a brit versenyzőt még mindig sokan zrikálják laza, polgárpukkasztó életmódja miatt. Toto Wolff, a Mercedes főnöke a napokban megjegyezte: amíg jönnek az eredmények, azt csinál, amit csak akar, és ez nemcsak Hamiltonra, hanem Nico Rosberg és a gárda összes tagjára vonatkozik.

Tovább
0

Rosberg világbajnok McLarennel csapatott



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Mika Häkkinen McLaren MP4-13
1998-ban Nico Rosberg még csak 13 éves gyermek volt, amikor édesapja, Keke menedzselésével Mika Häkkinen pályafutása első Forma-1-es világbajnoki címére hajtott az MP4-13 típusjelű, Mercedes-erőforrással hajtott McLarennel. Néhány napja Hockenheimben a pilóta maga is kipróbálhatta a versenygépet.

Tovább
0

Videó: Ilyen a hangulat egy F1-es pilótajáraton



F1 Forma-1 Nico Rosberg David Coulthard Orosz Nagydíj Mercedes

Nico Rosberg komoly brigáddal indult haza Szocsiból, ahol a vasárnapi, zsinórban hetedik futamgyőzelmével újabb szintet lépett előre az örökranglistán. A német a neten is megmutatott ezt-azt abból, hogy milyen hangulat uralkodott a magángépen.

Tovább
0

Rosberg egy reptéri gyorsétteremben ünnepelt



F1 Forma-1 Mercedes Nico Rosberg Lewis Hamilton Kínai Nagydíj
Nico Rosberg a Kínai Nagydíjon folytatta idei veretlenségi sorozatát, ám zsinórban harmadik győzelme után sem vesz semmit biztosra. A német még csak bulit sem csapott Sanghajban: a pályáról azonnal a reptérre rohant, ahol stábjával egy hagyományt folytatva az ottani Burger Kingben ünnepelték meg a győzelmet.

Tovább
0

Rosberg a Forma-1 DiCapriója



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Ferrari Pole Position Trophy

Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy Nico Rosberg a Forma-1 Leonardo DiCapriója: míg az amerikai színész-fenegyerek végre megkapta a régóta áhított Oscar-díjat, addig a hétvégén a Mercedes pilótája is kapott egy trófeát. Azt a Pole Position Trophy-t, amelyet a 2014-es időmérőkön nyújtott teljesítményével nyert el…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek