Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Leírta Rosberg esélyeit a Daimler fővezére



Nem csak az Olasz Nagydíj utáni 53 pontnyi különbség utal arra, hogy lefutottnak tekinthető a világbajnoki címért dúló Mercedes-csata Lewis Hamilton és Nico Rosberg között, hanem az is, hogy immáron a Daimler vezére, Dieter Zetsche sem adna egy lyukas garast azért, hogy a németnek lehet bármiféle sansza a folytatásban. Az F+1 Blog érdeklődésére a nagyfőnök Monzában elárulta, hogy milyen tanáccsal szolgál majd Rosbergnek, Hamiltont pedig nem győzte méltatni.

Tovább
0

Rosberg egy parkolóházban veri Hamiltont




Nico Rosberg mostanában nem sokszor tudott felülkerekedni címvédő, listavezető márkatársán, Lewis Hamiltonon, de a Mercedes mégis elintézte, hogy a német felülkerekedjen a briten. Igaz, ezért az elsőségért nem adnak világbajnoki pontokat…

Tovább
1

Hamilton még nyerhet is az elveszített győzelemmel



Sok tanulsága van a Mercedes istálló kapitális hibájának, amely a Monacói Nagydíjon odáig vezetett, hogy Lewis Hamilton biztosnak tűnő győzelmét végül Nico Rosberg aratta le, de a legfontosabb mindenképpen az, hogy a kétszeres világbajnok sokkal jobban pókerezik, mint bármikor korábban. Duzzogást láthattunk ugyan tőle, de jóval visszafogottabban csinálta, mint például tavaly Spában és biztos, hogy ez nem véletlen.

Tovább
2

Mire számít Rosberg a jövőben Hamilton mellett?




Jelenleg nincs semmilyen feszültség a Mercedes két versenyzője között: ezt a Monacói Nagydíj előtt a csillagos tandem egyik fele, Nico Rosberg erősítette meg, aki ugyanakkor nem zárta ki annak lehetőségét, hogy lesznek még olyan időszakok, amikor csapattársával, Lewis Hamiltonnal ősz hajszálakat csalnak majd a csapatvezetők halántékára.

Tovább
0

Lauda szerint felrázta a vereség a Mercedest



Niki Lauda nem tartja kizártnak, hogy Sebastian Vettelnek Sanghajban is lesz beleszólása a futamgyőzelem sorsának eldöntésébe, ám a szakember hangsúlyozza: nemcsak a Ferrarinál, hanem a Mercedesnél is sokat tanultak a szepangi viadal tapasztalataiból. Az osztrák intézett néhány keresetlen szót azokhoz is, akik a fölény miatt folyamatosan bírálják a csillagos márkát.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek