Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Haug: Megérdemelt a Mercedes idei diadalmenete



Toto Wolff és a Mercedes jelenlegi vezérkara agyondicsérte már az előző éra jeles alakjai közül Michael Schumachert és Ross Brawnt is, mint az idei világszóló sikerek megalapozóit, a korábbi sportigazgatóról, Norbert Haugról azonban mintha megfeledkeztek volna. Pedig a jelenleg tévés DTM-szakértőként dolgozó egykori vezér is büszke a dicsőségre, magáénak érzi azt és úgy véli, hogy jóval jelentősebbek az idei eredmények, mint amilyennek a közvélemény értékeli.

Tovább
0

Haug rakta le a Mercedes F1-es sikereinek alapjait



Norbert Haugnak, a Mercedes 2012 végén menesztett sportigazgatójának elévülhetetlen érdemei vannak a Forma-1-es alakulat idei sikereiben - véli a csillagos márka DTM-különítményének két F1-es kötődésű versenyzője, Gary Paffett és Paul Di Resta, akik nagyra értékelik a korábbi szakvezető munkásságát.

Tovább
0

Újra az F1-ben a Mercedes kirúgott főnöke?



Nehezen bírja Forma-1 nélkül a Mercedestől a tavalyi év végén menesztett sportigazgató, Norbert Haug, aki az egyik német rádiónak adott interjújában olyan kijelentést tett, amely alapján elképzelhető, hogy hamarosan visszatér a királykategóriába. Sőt, egyes teóriák szerint akár az is előfordulhat, hogy az egyik nagyobb csapatnál kap valamilyen tisztséget.

Tovább
0

Távozik a Forma-1 legbefolyásosabb újságírója



Amennyire mézes-mázosan van megfogalmazva a Mercedes közleménye, legalább annyira nyilvánvaló, hogy Norbert Haugot az utóbbi három év sikertelensége miatt küldik nyugdíjba. A márka emblematikus figurája kétségkívül megfáradt az utóbbi három, viszontagságokkal teli évben, s távozásával tulajdonképpen a Forma-1-es sajtó történetének legmagasabb ívű pályafutása zárul le.

Tovább
0

Miért késik a Hamilton-Mercedes bejelentés?



Lewis Hamilton / McLaren

Bonyolódik a helyzet Lewis Hamilton és a Mercedes állítólagos megállapodása körül: a szingapúri paddockban elterjedt, hogy a bejelentése mindeddig azért nem került sor, mert egyelőre nincs garancia arra, hogy a csillagos márka marad a Forma-1-ben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek