Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa mérnökcimboráját is megkapja Leclerc a Ferrarinál?




Mindent megtesz a Ferrari annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák Charles Leclerc számára, ráadásul a jelek szerint egy régi, jól bevált receptet alkalmaznak. A monacói nemcsak a csapat csúcsmérnökét, Jock Cleart kapja meg, hanem a pletykák szerint visszaigazolják azt a specialistát, aki annak idején Felipe Massával hajtott végre nagy dolgokat a csapatnál.

Tovább
0

Díszdoktorrá avatták a Williams mérnökguruját




Díszdoktorrá avatták a Williams istálló teljesítményért felelős főmérnökét, Rob Smedley-t: a brit szakember munkásságát a nagy-britanniai Loughborough University ismerte el a cím adományozásával.

Tovább
0

Massának jót tett, hogy kiszabadult a Ferraritól



Másodvirágzását éli Felipe Massa a Williams istállónál: noha az eredményei jórészt peches helyzetek sorozata miatt még mindig nem az igaziak, a brazil pilóta szemlátomást újra a régi önmagát idézi, amire az eddigi legjobb példa a spielbergi pole pozíció volt. A versenyző cimborája, a vele együtt a grove-i alakulathoz igazoló mérnökguru, Rob Smedley kimondta: a változás elsősorban annak köszönhető, hogy Massa megszabadult a Ferraritól és Fernando Alonsótól.

Tovább
0

Belecsöppentünk Massáék pole-bulijába Spielbergben



Szinte felrobbant a Williams istálló dugig tömött motorhome-ja, amikor Felipe Massa belépett a fotocellás ajtón néhány perccel azután, hogy az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén megszerezte a pole pozíciót. A grove-i alakulat túláradó öröme teljesen megérdemelt, ráadásul a kvalifikációs eredményük nagyon sokat jelent a Forma-1-nek is.

Tovább
0

Van, aki még nem adta oda a Mercinek a vb-t



Miután Lewis Hamilton vezérletével a Mercedes a Spanyol Nagydíjon is megalázta a Forma-1-es mezőnyt, szinte csak nagyítóval lehet bizakodó személyeket találni a paddockban. Pedig vannak ilyenek: például Rob Smedley, a Williams teljesítményért felelős főmérnöke, aki persze nem saját csapatától, sokkal inkább a Red Bulltól várja, hogy izgalmassá teszik az idei bajnokságot.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek