Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen marad, Arrivabene levegőhöz jut a Ferrarinál?



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Maurizio Arrivabene Louis Camilleri Sergio Marchionne Magyar Nagydíj Hungaroring
Nagyon úgy tűnik, hogy igaz a pletyka: Sergio Marchionne elnök halála minden tervet boríthat a Ferrari istállónál. Az F+1 Blog friss információi szerint tényleg erősen kérdőjeles a jövő évi, már véglegesítettnek hitt terv a pilótaösszeállítással kapcsolatban, ráadásul van olyan csúcsvezető is az istállónál, aki szintén levegőhöz juthat az új nagyfőnök, Louis Camilleri színre lépésével.

Tovább
0

Monzai pletyka: újra F1-es lesz az Alfa Romeo? 



F1 Forma-1 Alfa Romeo Sauber Sergio Marchionne Ferrari Charles Leclerc
Izgalmas pletykát sikerült kihalásznia az F+1 Blognak az Olasz Nagydíjat követő forgatagban: több forrásunk is arról számolt be, hogy valóra válhat számos márkamegszállott álma, ugyanis minden valószínűség szerint a Sauber istálló nevében 2018-tól szerepel majd az Alfa Romeo. Akár még az is lehet, hogy a csapatalapító nevét teljes egészében elhagyja a svájci formáció...

Tovább
0

Elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Sergio Marchionne Hungaroring Magyar Nagydíj
Komoly elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari Forma-1-es istállója: a kiszivárgott hírek szerint Sergio Marchionne a múlt hétvégi Brit Nagydíj után összerántotta a Scuderia teljes legénységét Maranellóban, ahol tájékoztatta a különítményt arról, hogy azonnali fordulatot vár.

Tovább
0

Egyre nagyobb a káosz a Ferrarinál



F1 Forma-1 Ferrari James Allison Mattia Binotto Sergio Marchionne Német Nagydíj
Noha az utóbbi hetek pletykái alapján sejteni lehetett, hogy a Ferrarinál műszaki fronton valami nincs rendben a háttérben, ennek fényében is meglepő, hogy a maranellói együttes a szezon kellő közepén szakított James Allison technikai igazgatóval. Hogy mi következik ezután, azt egyelőre jótékony homály fedi: ezen spekulálnak a hockenheimi paddockban is.

Tovább
0

Kiléphet a Ferrari technikai igazgatója



F1 Forma-1 James Allison Ferrari Sergio Marchionne Ross Brawn
Minden jel arra utal, hogy a Ferrarinak nyomós oka van arra, hogy valamilyen szerepkörben minél hamarabb visszacsábítsa egykori sikerkovácsát, Ross Brawnt. A minap felkapott pletykát egy újabb követi, mégpedig az, hogy az olasz csapat technikai igazgatója, James Allison nem kíván tovább Maranellóban állomásozni…

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek