Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Glock jól érzi magát a Forma-1 nélkül is



Ha az emberfia Timo Glock társaságában ül le megtekinteni a Brazil Nagydíjat, óhatatlanul felmerül a kérdés: mit érez, mit gondol a manapság már legendásnak mondható 2008-as interlagosi futamról, amelyen váratlanul belecsöppent a "királycsináló" szerepébe. Az F+1 Blog erről, valamint a DTM-es kilátásokról is megkérdezte a pilótát, aki vasárnap jelen volt a német túraautós széria hungaroringi futamáról szóló szerződés aláírásán.

Tovább
0

Glocknak csak az autó teteje szokatlan a DTM-ben



Timo Glock számára szokatlan volt, hogy tető van a feje felett, de a Marussiától a hét elején menesztett német pilóta így is élvezte az ismerkedést a BMW DTM-es versenygépével Valenciában.

Tovább
0

Glockot leleplezte egy másik BMW-s versenyző



Ahogyan arra számítani lehetett, a BMW bejelentette: a Marussiától menesztett Timo Glocknak már ezen a héten, Valenciában lehetősége lesz arra, hogy kipróbálja a márka DTM-es versenygépét. A bejelentés egyelőre csak a tesztre tér ki, de egy versenyzőtárs Twitter-posztja alapján szinte biztosra vehető: már megvan a versenyzői szerződés is.

Tovább
0

Glock a Marussia foglya marad 2013-ban is



Timo Glock / Marussia

Noha Timo Glockot nem is olyan régen még a Forma-1-es mezőny egyik legkomolyabb tálentumaként tartották számon, a német az utóbbi években burokba került, és a jelek szerint képtelen kitörni onnan. A versenyző már most megszellőztette, hogy valószínűleg jövőre is a sereghajtó Marussiánál marad, lojalitását azonban nyilvánvalóan csak a kényszer szüli.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek