Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Pechito Lopez: Van élet a Forma-1-en kívül is!



Ha létezik tökéletes példa arra, hogy a Forma-1-en túl is van élet, akkor az José Maria Lopez, a Túraautó-vb (WTCC) jelenlegi éllovasa.Az argentin éveken át állt a királykategória kapujában, ahová végül nem sikerült bekerülnie, de az F+1 Blognak elárulta: így is nagyon jól érzi magát a bőrében.

Tovább
0

Loeb tényleg közel állt a Forma-1-hez



Sebastien Loeb kilenc ralis vb-cím után az idei évtől a túraautó-vb-n szeretné őrületbe kergetni a riválisokat, pedig a francia 2009-ben akár a Forma-1-es mezőnyben is felbukkanhatott volna. Noha az akkoriban bonyolított tesztek ellenére kevesen hitték, hogy komolyan gondolja a váltást, az F+1 Blognak múlt hétvégén elárulta: valóban elszánt volt, erőfeszítéseket is tett az ügy érdekében, de végül lebeszélte magát a kiruccanásról.

Tovább
0

Nem szorítja ki az F1 a WTCC-t a Hondánál



Nem veszélyezteti a Honda jelenleg szerveződő, jövőre induló Forma-1-es programja a tavaly óta működő WTCC-s projektet - erősítette meg a japán gyártó motorsportért felelős európai igazgatója, William de Braekeleer.

Tovább
0

Veteránok: az F1-ben nincs helye az üzemanyaglimitnek!



Három generáció, egy téma: a Túraautó Világbajnokság (WTCC) valenciai tesztelésén az F+1 Blog három ex-Forma-1-es versenyzőt kérdezett arról, hogy milyennek látják az autósport királykategóriáját a nagy megújulás után. Nem meglepő módon mindhárman az üzemanyaglimittől viszolyognak a leginkább…

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek