Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

F1-es lázba hozta a japánokat a Honda ausztriai győzelme




Meg sem született még a sportfelügyelői testület döntése a Red Bull Ringen, amely ratifikálta a Honda jelenkori első F1-es győzelmét, máris megugrottak a Japán Nagydíj jegyeladásai - tudta meg az F+1 Blog japán forrásoktól Silverstone-ban. A Red Bull és a Toro Rosso motorszállítójánál örülnek, de tudják, hogy a csodát csak kőkemény munkával lehet megismételni.

Tovább
0

Milliárdosok udvarolnak a Force India bujkáló főnökének




Noha a Force India jelenleg nem tartozik a legizgalmasabb Forma-1-es istállók közé, a gárda mégis az egyik legkomolyabb témagenerátor a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban. Ez az egyetlen futam, ahol felbukkan az indiai igazságszolgáltatás által hajkurászott társtulajdonos-csapatfőnök, Vijay Mallya, akinek lépten-nyomon milliárdosok udvarolnak a paddockban, hogy végre adja be a derekát és adjon túl az együttesen.

Tovább
0

Hamilton trükkje a Ferrari-pletyka?



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Ferrari Brit Nagydíj Toto Wolff
Nagyon úgy tűnik, hogy Lewis Hamilton akármikor, akárhol versenyez, a Forma-1-es paddock nem akar leszállni arról a teóriáról, hogy a brit egy napon a Ferrari kötelékében száll majd ringbe. Bár jelenleg semmilyen jel nem utal arra, hogy a háromszoros világbajnok vörösre szeretné cserélni az ezüstszínű overallt, Silverstone-ban újra előkerült a téma: lehet, hogy maga az érintett áll a háttérben?

Tovább
0

Williams-guruval erősít a Forma-1 menedzsmentje



F1 Forma-1 Ross Brawn Steve Nielsen Williams Brit Nagydíj
Ross Brawn, a Formula One Management sportszakmai vezetője nem tétlenkedik: a korábbi ígéretnek megfelelően stábot toboroz, amellyel együttműködve kidolgozza majd az irányvonalat, amit 2021-től, az új motorszabály bevezetésétől követ majd a Forma-1. A brit szakember legújabb igazolása egy igazi róka, aki a Williams kötelékéből érkezik a FOM-hoz.

Tovább
0

Még nem döntött az új csapatnévről a Force India



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Subrata Roy Brit Nagydíj Sergio Perez Esteban Ocon
Már biztos, hogy a Force India istálló nevet vált, ám az új névvel kapcsolatos végleges döntés még nem született meg - jelentette ki az együttes társtulajdonos-csapatfőnöke, Vijay Mallya Silverstone-ban. A milliárdos azt is leszögezte: az "India" szót nem azért akarják eltüntetni az alakulat nevéből, mert az indiai hatóságok hajtóvadászatot folytatnak ellene...

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek