Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen a menedzsere nélkül bulizta ki az új Ferrari-szerződést



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Steve Robertson Brit Nagydíj Maurizio Arrivabene
Kimi Räikkönen fityiszt mutatott a Forma-1-es pályafutását temetőknek azzal, hogy a napokban szerződést hosszabbított a Ferrarival, ráadásul a kontraktus bejelentése óta néhány érdekesség is napvilágra került. Például az, hogy a finn imádja látni azok ábrázatát, akik már elsiratták, illetve az is, hogy régi menedzsercimborája,Steve Robertson bevonása nélkül, saját maga bulizta ki a folytatást.

Tovább
0

Kastélya nappalijából vezérli a Force Indiát a bujkáló csapatfőnök



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Sergio Perez Nico Hülkenberg Brit Nagydíj
Hogyan irányítja, koordinálja Forma-1-es istállóját egy olyan üzletember, aki ellen elfogatóparancs van érvényben? Mondjuk úgy, hogy nagy-britanniai kastélyában felhúz egy komplett parancsnoki állást. Mint a Brit Nagydíj pénteki napján kiderült: a Force India vezére, az indiai hatóságok által hajkurászott Vijay Mallya egy ideje így csinálja…

Tovább
0

Vandoorne nyomul Button állásáért



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren Jenson Button Williams Brit Nagydíj
Lassan nem telik el úgy hét, hogy Stoffel Vandoorne, a McLaren által patronált tartalékpilóta ne jelezné, hogy készen áll Jenson Button helyének elfoglalására. A belga reménység a napokban újfent felajánlkozott, ráadásul egyre több forrásból hallani, hogy nem véletlenül nyomul a kiszemelt versenyzői állásért.

Tovább
0

Ilyen, amikor Hamilton vadul egy 500 lóerős utcai Mercedesszel




Mit csinál egy kétszeres világbajnok, a pontversenyben élen álló Forma-1-es pilóta, aki egy mindennél fontosabb derbire, történetesen a hazai versenyére készül? Mondjuk driftelget egy olyan verdával, amelyet egyáltalán nem ilyen üzemre szabtak: akkor legalábbis, ha az illetőt Lewis Hamiltonnak hívják…

Tovább
0

Cáfolja a Mercedes az Aston Martin-pletykát



Jókora hullámot kavart az Autocar című brit szaklap azzal, hogy szombat este bedobták a köztudatba az állítólag készülőben lévő Red Bull-Aston Martin-Mercedes kooperációt. Legkevésbé sem meglepő módon a Mercedes vezérei vasárnap, Silverstone-ban cáfolták, hogy ilyesmi állna a küszöbön, pedig ezzel valószínűleg minden érintett, de még a Forma-1 is csak nyerne.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek