Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Pic, a Lotus és a mentőöv



Nem verte nagy dobra a Lotus, de a korábban szárnyra kelt híreszteléseknek megfelelően mentőövet dobtak a Caterhamtől kiebrudalt francia tehetségnek, Charles Picnek, akinek feltűnése akár üzenetértékű is lehet a csapat jövőjére nézve.

Tovább
0

Miért nem ér rá soha egy Forma-1-es pilóta?



Hányszor, de hányszor halljuk, hogy XY versenyző nem ér rá, mert túlságosan zsúfolt a programja a versenyhétvégén. Az F+1 Blog utánajárt a dolognak és megszerezte azt a forgatókönyvet, amely alapján a Caterham istálló végigcsinálta a szezon legnagyobb puccparádéjának számító monacói hétvégét…

Tovább
0

Bianchi a Marussia Alonsója?



Bár két futam után talán túlságosan korai lenne véleményt mondani, a jelek szerint egy biztos nyertese és vesztese már van a 2013-as idénynek. Az előbbi Jules Bianchi, akit máris a Marussia Alonsójaként emlegetnek, míg az utóbbi Charles Pic, aki a jelek szerint a lehető legrosszabbkor igazolt át a Caterhamhez, de így sincs elkeseredve.

Tovább
0

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-ben



Két versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0

Spából jelentjük: Pic megmosolyogta saját elsőségét



Charles Pic / Marussia

Lehetetlenné vált az érdemi munka pénteken, Spa-Francorchampsban, ahogyan úgy zuhogott az eső a nyári szabadságáról visszatért Forma-1-es mezőnyre, mintha dézsából öntötték volna. Egy boldog arcot legalább lehetett látni a paddockban: Charles Picét, aki a körülményeknek köszönhetően F1-es pályafutása során először landolt az eredménylista első helyén.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek