Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Boullier cáfol, a Renault fenyít?



Eric Boullier a Twitteren cáfolta azt a szombaton futótűzként terjedő pletykát, amely szerint lemondott csapatfőnöki tisztségéről és távozik a Lotus istállótól. Az enstone-i csapat továbbra is hallgat, semmilyen formában nem kommentálták a spekulációt.

Tovább
1

Boullier lelépett a Lotustól?



Hivatalos állásfoglalás egyelőre nem látott napvilágot, de a pletykák szerint Eric Boullier csapatfőnök bedobta a törölközőt és távozik a Lotus istálló éléről.

Tovább
0

Túl nagy kockázatot vállal a Lotus a Quantum-üggyel



Eric Boullier, a Lotus csapatfőnöke még mindig hisz abban, hogy létrejöhet a hónapok óta vajúdó megállapodás a Quantum Motorsport nevű formációval, pedig annak képivselőjéről már egy egyszerű Google-keresés alapján is simán feltételezhető, hogy nem több egyszerű szemfényvesztőnél. A játszma kockázatosnak tűnik: az enstone-i csapat nem csak a beígért pénzt bukhatja el, hanem minden mást is...

Tovább
0

Lehet-e Maldonado az új Grosjean?



Sokak szerint szentségtöréssel érne fel Pastor Maldonadót ültetni Kimi Räikkönen után a Lotusba, s bár még nem is száz százalék, hogy az átigazolás megtörténik, az tény, hogy a venezuleai vadember a létező legjobb kezek közé kerülne. Elég csak abba belegondolni, hogy mit hozott ki az enstone-i egylet menedzsmentje Romain Grosjeanból.

Tovább
0

Kell-e aggódni a Lotus jövője miatt?



Kimi Räikkönen és a mérnökarmada gerincének közelgő távozása, valamint az anyagi problémákról szóló pletykák fényében egyre nagyobb a Lotus istálló jövőjével kapcsolatos kérdőjel. A csapatvezetés rendületlenül állítja, hogy a folytatásban minden rendben lesz, de ismerjük a régi mondást: jobb félni, mint megijedni...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek