Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Így köszöntötte az F1 a 80 éves Sir Jackie Stewartot




80 éves lett az F1 élő legendája, Sir Jackie Stewart, aki június 11-én ünnepelte születésnapját: a sportág a Francia Nagydíj versenynapján meglepte a háromszoros világbajnok skótot.

Tovább
0

Íme, a Renault új F1-es motorhome-ja




Ahogyan arra számítani lehetett, Le Castellet-ben, a Francia Nagydíj sajtónapján minden a Montreal-ügyről szólt. Arról talán csak a Renault tudta valamelyest elterelni a figyelmet, akik robbantottak: a gárda a hazai futamot választotta ki arra, hogy bemutassák vadonatúj motorhome-jukat, amely mutatósra sikerült.

Tovább
0

Nem ússzák meg szárazon az F1-es munkatársak Montrealt - fotók



F1 Forma-1 Kanadai Nagydíj 2019
Ugyan idén az F1-es csapatok legendás evezősversenye elmarad Montralban, az istállók munkatársait szinte vonzza a Szent Lőrinc-folyó vize. A hétvége kezdete óta még egy nap sem telt el, hogy az F+1 Blog valakit nem látott volna a folyó vizében landolni…

Tovább
1

Új mérnökök sorát igazolta le sutyiban a Ferrari




Nehéz elhinni a jelenlegi Ferrarit látva, hogy Mattia Binotto képes tartani nemrégiben tett ígéretét és olyan csapatot épít Maranellóban, amelyet a Schumi-érában láthatott a tifosi. Az F+1 Blog Montrealban úgy értesült, hogy a küszködés közepette a szakvezető dolgozik a Scuderia megerősítésén és az elmúlt hetekben több posztra is új mérnököket igazolt, akik közül néhányan már be is kapcsolódtak a munkába.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek