Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megveszi Alonsót a Honda a Ferraritól?



Noha Fernando Alonso szinte már dühöng amiatt, hogy nem akarnak szűnni a jövőjét firtató találgatások, napról napra újabb és újabb teóriák kelnek szárnyra a kétszeres világbajnokkal kapcsolatban. Az egyik friss spekuláció szerint Suzuka kulcsfontosságú lesz annak tekintetében, hogy hol versenyez majd a spanyol 2015-től.

Tovább
0

Alonso új F1-es Ferrarija: fából és virágból...



Meglepték Fernando Alonsót a hétvégi Szingapúri Nagydíj helyszínén: a kétszeres világbajnok a Ferrari egyik partnerének rendezvényén vett részt, ahol fő attrakcióként egy fából és virágokból készült Forma-1-es versenygépet kellett lelepleznie...

Tovább
0

Alonsóra vár a Forma-1-es pilótapiac?



Lassan tényleg követhetetlenné válik a pilótapiaci keringővel kapcsolatos pletykák sorozata: Monzában is újabb és újabb teóriák látnak napvilágot, így egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy amennyiben lesz változás, az jelentős átalakulást hozhat az élmezőnyben, de könnyen előfordulhat az is, hogy nem történik semmi érdemi. Az F+1 Blog információi szerint egyet kell érteni Romain Grosjeannal, aki csütörtökön kerek-perec kimondta: Fernando Alonso a kulcsfigura.

Tovább
0

Alonsót dollárkötegekkel kell marasztalnia a Ferrarinak?



Fernando Alonso spielbergi kifakadása után újra napirenden van a tavaly is sokszor hallott pletyka, amely szerint a spanyol végleg megelégelte a Ferrari botladozását és igyekszik kifarolni a 2016 végéig szóló szerződésből. Az olaszok persze semmiképp nem szeretnék elveszíteni a kétszeres vb-elsőt…

Tovább
0

Alonso továbbra is ostorozza a Ferrarit



Noha a Mercedes dominanciája és belháborúja miatt mostanában talán egy leheletnyivel kevesebb figyelem jut Fernando Alonsóra, a spanyol körül izzik a levegő. A kétszeres vb-elsőnek a jelek szerint végképp kezd elege lenni a Ferrariból: amikor csak teheti, ostorozza a maranellóiakat és keményen odaszólt a vörösöknek a múlt hétvégi Monacói Nagydíj után is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek