Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit keresett Ecclestone Alonsóékkal a Hungaroring tribünjén?



Hatalmas meglepetést szerzett Bernie Ecclestone azoknak a gyerekeknek, akik az Erzsébet-program keretein belül látogathattak ki pénteken a Hungaroringre: a két szabadedzés között az F1-főmogul meglátogatta őket a Silver 3-as tribünön, ráadásul magával vitte a mezőny néhány klasszisát is.

Tovább
0

Ilyen, amikor Alonso beint - videó



Érdekes pillanatot csípett el Felipe Massa, amit az Instagram videómegosztó alkalmazásának köszönhetően bárki megtekinthet. A brazil a telefonjával videózott a silverstone-i versenyzői parádén, ahol sikerült megörökíteni, ahogyan ferraris csapattársa, Fernando Alonso beint.

Tovább
0

Exkluzív: Alonso a jelenkor Sennája?



Ki lehet az új Senna, képes lehet-e valamelyik jelenlegi Forma-1-es pilóta felnőni arra a szintre, hogy olyan őrületet teremtsen maga körül, mint a brazilok korábbi háromszoros világbajnoka? A sokakat foglalkoztató kérdést az F+1 Blog Monte Carlóban egy igazi legendának, Senna egykori legjobb barátjának, a McLaren-veterán Jo Ramireznek tette fel, akit faggattunk a Honda-kapcsolatról is.

Tovább
0

Alonso a pályán és a pályán kívül is csatázik Barcelonában



Fernando Alonso balhéjától volt hangos péntek reggel a Forma-1-es paddock Barcelonában, a motorzaj azonban hamar elnyomta a spanyollal kapcsolatos botrányszagú sztorit.

Tovább
0

Így nyúzza Alonso az új hiper-Ferrarit - videó



Maranellóban készülődött múlt héten a Kínai Nagydíjra a Ferrari két versenyzője, Felipe Massa és Fernando Alonso. A pilóták a mérnöki megbeszélések mellett szakítottak időt arra, hogy találkozzanak a gyári dolgozókkal, a spanyol klasszis ráadásul a márka új ékkövének számító LaFerrarit is elkötötte néhány fordulóra.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek