Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vörösbe öltöztetné Russellt a Ferrari?




Hiába hangoztatja úton-útfélen Sebastian Vettel, hogy a Ferrarinál marad szerződésének 2020 végi lejártáig, a maranellói alakulatnál arra is fel vannak készülve, hogy a négyszeres világbajnok esetleg már az idei szezon végén távozik. A vörösök vészforgatókönyvön dolgoznak, az esetleges pótlás ügyében pedig - bármilyen hihetetlen - a legnagyobb riválist, a Mercedest is megkeresték.

Tovább
3

Teljes a Leclerc-őrület Monacóban



Teljes az őrület Monacóban, a hercegség az új Forma-1-es szupersztárt, Charles Leclerc-t ünnepli.

Tovább
0

Újra száguld 1979 bajnoka, Jody Scheckter - interjú Monzából




Jody Scheckter, 1979 F1-es világbajnoka azon legendák közé tartozik, akik csak ritkán tűnnek fel a nagydíjakon. A Ferrari 90. évfordulója miatt a dél-afrikaiak egykori fenegyereke eljött az Olasz Nagydíjra, az F+1 Blog pedig a pénteki napon elcsípte és feltett neki néhány kérdést Monzában.

Tovább
0

Gratulált Leclerc-nek II. Albert monacói herceg, de hogyan?




Anthoine Hubert halála árnyékot vetett ugyan Charles Leclerc első F1-es futamgyőzelmére, amelyet a Belga Nagydíjon aratott, azonban a Ferrari pilótájával történt olyan is, amely jócskán hozzájárult kedélyállapota javulásához. Az F+1 Blognak azt is elárulta, hogy mi volt az…

Tovább
0

Apja Ferrarijával hergelte a közönséget a kis Schumi




Múltat idézett szombaton, Hockenheimben Mick Schumacher: az F2-es pilóta hétszeres világbajnok édesapja, Michael 2004-es Ferrarijával száguldozott a hazai közönsége előtt. Ugyan a juniorszériák csúcsosztályában maradandót még nem alkotott, néhány F1-es csapatfőnök szerint borítékolható, hogy a fiatal versenyző eljut a királykategóriáig.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek