Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így csapat Räikkönen az összkerekes Ferrarival



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Ferrari GTC4 Lusso
Ki lehet alkalmasabb arra, hogy népszerűsítse a Ferrari összkerekes luxus-sportkocsiját, a GTC4 Lussót, mint a márka mindeddig utolsó Forma-1-es világbajnoka, Kimi Räikkönen? Az olasz márka egy látványos reklámot is összedobott a 2007-es vb-elsővel.

Tovább
0

Csúnyán lezúztak két veterán Forma-1-es Ferrarit



F1 Forma-1 Ferrari 412T1 Ferrari 412T2 Jean Alesi Gerhard Berger Homestead Ferrari Corse Clienti

Manapság legfeljebb valamelyik versenypálya parkolójában ütközhet egymással Jean Alesi és Gerhard Berger, Forma-1-es Ferrarijaikkal viszont a napokban tényleg történt egy sajnálatos incidens…

Tovább
0

Már bemutatott egy Ferrarit a Vettel-Räikkönen páros



F1 Forma-1 Ferrari Ferrari GTC4 Lusso Sebastian Vettel Kimi Räikkönen
Noha a Ferrari új Forma-1-es autójának leleplezésére péntekig várni kell, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen már bemelegített: a két versenyző kedden, az olaszországi Comóban közösen mutatta be a maranellói márka új közúti járgányát, az FF utódjául szánt GTC4 Lussót.

Tovább
0

Ecclestone: Vettelt naggyá teszi a Ferrari



Bernie Ecclestone, a Forma-1 főmogulja már számtalanszor hangsúlyozta, hogy nem tartja jó világbajnoknak Sebastian Vettelt, ugyanakkor felkészült arra, hogy a német a Ferrari kötelékében rövidesen ötödször is elhódítja majd a bajnoki titulust. A brit elárulta, hogy tavaly milyen tanácsot adott a vörösök ajánlatával kapcsolatban hezitáló pilótának, ugyanakkor leszögezte: Vettel a maranellóiak versenyzőjeként ismét a népszerűségi lista élbolyába kerülhet.

Tovább
0

Vettel kipróbálta az 1050 lóerős Ferrarit



Kipróbálta minden idők legdurvább Ferrariját Sebastian Vettel: a négyszeres világbajnok Fioranóban hajtotta meg a Forma-1-es technológiával gazdagon dúsított száguldó hibrid laboratóriumot, a több mint ezer lóerős FXX K-t és túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy a mosoly alig akart leolvadni az arcáról, amikor szembesült a vörös veszedelem erejével.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek