Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így csapat Räikkönen az összkerekes Ferrarival



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Ferrari GTC4 Lusso
Ki lehet alkalmasabb arra, hogy népszerűsítse a Ferrari összkerekes luxus-sportkocsiját, a GTC4 Lussót, mint a márka mindeddig utolsó Forma-1-es világbajnoka, Kimi Räikkönen? Az olasz márka egy látványos reklámot is összedobott a 2007-es vb-elsővel.

Tovább
0

Csúnyán lezúztak két veterán Forma-1-es Ferrarit



F1 Forma-1 Ferrari 412T1 Ferrari 412T2 Jean Alesi Gerhard Berger Homestead Ferrari Corse Clienti

Manapság legfeljebb valamelyik versenypálya parkolójában ütközhet egymással Jean Alesi és Gerhard Berger, Forma-1-es Ferrarijaikkal viszont a napokban tényleg történt egy sajnálatos incidens…

Tovább
0

Hamilton: Lehet, hogy fájdalmas lesz a vége!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Mercedes Sebastian Vettel Ferrari
Lewis Hamilton a Mexikói Nagydíjon sikerrel hárította a Forma-1 trónjára hajtó Nico Rosberg első meccslabdáját és természetesen azt ígéri, hogy a hátralevő két futamon is mindent megtesz a bajnoki cím megvédéséért. A brit azt mondja: ha nem jár sikerrel, az nem lesz olyan fájdalmas, mint a pályafutása első idényében kudarccal végződött vb-hadjárata.

Tovább
0

Nem számít F1-es előléptetésre Bianchi keresztfia



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Haas F1 Team Ferrari GP3
Nem számít arra, hogy már jövőre bemutatkozhat versenyzőként a Forma-1-ben, de úgy érzi, hogy készen áll a lehetőségre. Charles Leclerc, a Ferrari által patronált GP3-as listavezető magabiztos és mint az F+1 Blognak elárulta: akkor sem csinálna semmit másként, ha megkapná a 2017-es idényre szóló éles behívót a Haas istállótól.

Tovább
0

Bianchi álmaiért küzd a tragikus sorsú pilóta felfedezettje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Nicolas Todt Ferrari GP3
Érdekes jelensége a formaautós forgatagnak Charles Leclerc: évekkel ezelőtt a néhai Jules Bianchi indította útnak és a 18 esztendős pilótának minden esélye megvan arra, hogy 1994 óta az első monacói Forma-1-es pilóta legyen. Az ifjú kiválóság nem titkolja: azt szeretné megvalósítani, ami tragikus sorsú cimborájának nem sikerült.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek