Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton furikázni vitte Justin Biebert a LaFerrarival



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes LaFerrari Justin Bieber

Lewis Hamilton nagy kanállal habzsolja az életet, a háromszoros világbajnok celebesedési folyamata a napokban ismét újabb szintre lépett. Múlt hétvégén a brit Los Angelesben parádézott, mégpedig a tini popsztár Justin Bieber társaságában, akit furikázni is elvitt LaFerrarijával.

Tovább
0

Elkészült Hamilton ezer lóerős LaFerrarija




Mostantól akár az is előfordulhat, hogy Lewis Hamiltont egy Ferrari volánja mögött kapják lencsevégre: persze nem a versenypályán, hiszen a lassan már háromszoros világbajnok brit ott továbbra is a Mercedes istállót kötelékében hajt, elkészült viszont az a LaFerrari, amelyet a versenyző a csillagos márka jóváhagyásával a maranellói márkától rendelt meg magának.

Tovább
2

Hamilton nem tudott ellenállni az ezer lóerős LaFerrarinak



Ferrariba ül a Mercedes zászlóvivője, Lewis Hamilton: igaz, nem a versenypályán, hanem a közúton. A kétszeres világbajnok címvédőről a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíj után derült ki, hogy nemrégiben a maranellói márka kínálatának csúcsmodelljével, egy LaFerrarival bővítette jáműparkját.

Tovább
0

Ez a hiper-Ferrari Massa új büszkesége?



Lehet, hogy Felipe Massa már egy Mercedes-erőforrással hajtott Williamsszel hajt a dicsőségért a Forma-1-ben, a brazil pilóta büszkesége azonban a jelek szerint továbbra is egy Ferrari. Ha minden igaz, a dél-amerikai versenyző a napokban kapta meg LaFerrariját, amelyről már fotók is készültek Monacóban.

Tovább
0

Räikkönen besokallt a közúti csúcs-Ferrarival - videó



Kimi Räikkönen pénteken és szombaton az F14T típusjelű Ferrarit nyúzza majd a bahreini Forma-1-es tesztelésen, néhány napja viszont a vörösök központjában járt, ahol a gyártó közúti csúcsrakétáját, a LaFerrarit is kipróbálta. Sőt, a finn forró pillanatokat is átélt a másfél millió dollárt érő járgány volánja mögött…

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek