F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes LaFerrari Justin Bieber

Lewis Hamilton nagy kanállal habzsolja az életet, a háromszoros világbajnok celebesedési folyamata a napokban ismét újabb szintre lépett. Múlt hétvégén a brit Los Angelesben parádézott, mégpedig a tini popsztár Justin Bieber társaságában, akit furikázni is elvitt LaFerrarijával.

 

Nem csak fehér tigrissel cicázott múlt hétvégén Hamilton, aki jelenleg az Egyesült Államokban tölti szabadságát. Szombaton feltűnt egy olyan felvétel is a legnagyobb videóportálon, amely állítólag Los Angelesben készült a pilótáról, aki a kaliforniai nagyváros utcáin krúzolt, állítólag nem mással, mint a tini popbálvánnyal, Justin Bieberrel.

„Elég szerencsések voltunk ahhoz, hogy elkapjuk, amint Lewis Hamilton furikázni viszi Justin Biebert saját LaFerrarijával. Akkor figyeltünk fel rájuk, amikor kijöttek egy étteremből a Sunset Boulevardon. Szükségtelen megjegyezni, hogy oda is lépett a kocsinak, amelynek lenyűgöz hangja van. Még hihetetlenebb, hogy egyetlen paparazzit vagy rajongót sem láttunk” – közölte a videó készítője.


Hamilton a versenypályán ugyan a Mercedes kötelékét erősíti, ám a csillagos márka különengedélyével tavaly vásárolt magának egyet a rivális Ferrari utcai hibrid csúcstorpedójából, a másfél millió eurót kóstáló, mindössze 499 példányban legyártott LaFerrariból. Épp ez az egyik ok, amely miatt biztosak lehetünk abban, hogy a videón a brit klasszis kocsija látható: egy ideje köztudott, hogy a tengerentúlon állomásoztatja a járgányt, másrészt ez az egyetlen példány, amelynek tűzpiros színezetet kapott a teteje is.

Hamiltonhoz hasonlóan Bieber is rendelkezik Ferrarival: a popsztár egy tuningolt 458 Italia tulajdonosa, amely szintén feltűnik a videóban, mégpedig ugyanabban a parkolóházban állva. Az énekes egyébként az Instagramjára is posztolt egy képet, amelyen Hamilton autója mellett pózol, igaz, a brit nem látható ezen a fotón sem.
 

Bár sokan rossz szemmel nézik, hogy Hamilton egyre inkább celebesedik, természetesen olyanok is vannak, akik örvendetesnek találják, hogy a szigetországi versenyző rendszeresen feltűnik a bulvárlapokban. Bernie Ecclestone például egyenesen imádja ezt, de a napokban például honfitársa, az 1996-os vb-első Damon Hill is kinyilvánította: a sportág csak nyer azzal, hogy a világbajnok reflektorfényben éli az életét.