Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit üzen Räikkönen diadalával a Lotus?



Nincs olyan dicséret, amit Kimi Räikkönen nem érdemel meg az Abu-Dzabi Nagydíjon aratott győzelme után és sikerének több üzenete is van. A legfontosabb az autógyártóknak és a befektetőknek szól: aki ütőképes Forma-1-es csapatot akar magának, keresve sem találhat jobbat a Lotusnál.

Tovább
0

Így kell kikényszeríteni egy szerződést Räikkönenből - videó



33. születésnapját ünnepli a Lotus visszatérő klasszisa, Kimi Räikkönen: a 2007-es vb-első elméletileg még az idei bajnokság esélyesei közé sorolható, így borítékolható a fekete-arany egylettel kötött szerződés meghosszabbítása, egyelőre azonban csak egy másik konraktus született meg…

Tovább
0

Grosjeant befenyítették az FIA sportfelügyelői



Tojásokon lépked a hétvégi Koreai Nagydíjon Romain Grosjean: a Lotus francia tehetségét a versenybíróság jóelőre figyelmeztette, hogy amennyiben újabb balesetet okoz, nem csak egy, hanem akár több futamos eltiltással is sújthatják, miközben az együttes így is tanácstalan a törő-zúzó gall pilótával kapcsolatban.

Tovább
0

D'Ambrosio eltemette magát a monzai beugrással?



Jerome d'Ambrosio / Lotus

Jerome D'Ambrosio Monzában megkapta a várva várt lehetőséget, de semmi extrát nem nyújtott a kötelezőn kívül. Ugyan a belga leszögezte: reménykedik abban, hogy jövőre újra állandó versenyző lehet, a szakma gyakorlatilag egyetlen lyukas garast sem adna azért, hogy bárki is szerződteti a jövőben.

Tovább
0

Nem csak szidni, sajnálni is lehet Grosjeant



Romain Grosjean / Lotus

Az a csoda, hogy Romain Grosjeant nem feszítették keresztre azok, akiket kiütött a versenyből a Belga Nagydíjon. A második esélyhez jutó francia pilóta reménységből egycsapásra bűnbakká avanzsált: felelőssége kétségtelen, a büntetése is jogos, mégis lehet sajnálni a 26 esztendős versenyzőt.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek